StrategyBaits in actie

Met de komst van goede HD camera's en bijbehorende montage programma's zijn steeds meer mensen in staat een puik filmpje in elkaar te bakken. We zien daarom ook steeds vaker filmpjes op het internet verschijnen die er super gelikt uit zien. Een goede ontwikkeling als je het mij vraagt.

Zo kregen wij vorige week van een sponsor van ons een belletje dat ze een nieuw filmpje hebben gemaakt en ons de primeur gunnen. Daar zeggen wij geen nee tegen! Het is namelijk een heel gaaf filmpje.

In dit 13 minuten durende filmpje reizen Mark Breedveld & Joachim Stelma van StrategyBaits af naar Frankrijk. Deze fieldtest hebben beide heren besloten van a tot z vast te leggen. Prachtige beelden (boven en onderwater), bakken van vissen en een hoop lol. Het leukste aan de film vind ik dat je echt een beetje wordt meegenomen in hun avontuur.

Heel veel kijkplezier!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.