CF Voice-over: Luchtig

Afgelopen zondagmorgen heb ik met heel erg veel plezier gekeken naar ons hagelnieuwe visprogramma Studio Vis-TV. Een programma dat mij qua format sterk doet denken aan het Engelse 'Tight lines'. Drie heren achter een tafel die lekker kibbelen over alles wat te maken heeft met de hengelsport. Niets mis mee! Ik ben al jaren een trouwe fan van dit programma.

Uiteraard kon ik me niet bedwingen om even lekker te stoeien met de beelden. Met een beetje fantasie kun je namelijk alles uit zijn verband trekken. Aangezien op de vorige voice over door sommige heftig was gereageerd heb ik besloten het deze keer lekker luchtig te houden. Veel kijkplezier!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.