5x artikelen over het najaar

Het verhaal achter een karper, het water of de omstandigheden maken de verhalen altijd spannender of mooier. Zo heeft het najaar ook zo zijn charmes en in deze tijd zorgt de natuur ook nog eens voor mooie plaatjes. Om je te vermaken in de donkere uurtjes hebben we in deze editie van 5x een aantal van deze fantastische najaars-verhalen van onze crew voor je verzameld. Have fun!

1# Najaarsdepressie 

In het najaar van 2017 ging Tom zijn vissessie op een openbaar water in Nederland niet helemaal van een leien dakje. Met plan A en plan B op zak wist hij toch een mooie karper op de mat te krijgen. Om het hele verhaal van Tom zijn najaarsdepressie te lezen, check deel 1 en deel 2 van het artikel Najaarsdepressie.

Een van de mooie schub's in het opkomende herfstzonnetje

2# Najaarsavonturen

Ondertussen heeft Wesley al een paar successen geboekt in het najaar waar hij met trots op terugkijkt en graag met jullie deelt. Natuurlijk heeft hij ook de juiste tips voor je in petto. Om het hele artikel te lezen van Wesley zijn najaarsavonturen, check deel 1 en deel 2 van het artikel.

Een mooie schub van 9 kilo

3# Aastips voor de herfst 

Waar moet je nu opletten in dit seizoen als je het over aas hebt? In dit artikel heeft Edwin deze vraag voorgelegd aan diverse aasfabrikanten en geeft o.a. Mark Pansar van Nash, Evolution Products en Simon Pomeroy van Pallatrax daar de juiste antwoorden op. Check het hele artikel van Edwin voor de juiste aastips in de herfst.

Een enorm fraaie rijenkarper op het Engelse Horseshoe

4# De paden: Najaarsbrokken 

Midden oktober 2015 tijdens een zonnige herfstdag besluit Tim aan de oppervlakte te gaan vissen. Met een aantal kilo hondenbrokken op zak en een dosis geduld mag hij een aantal mooie karpers drillen. Ondanks dat het een avontuurlijk water was, bleef hij toch aan de oppervlakte proberen door het milde zonnige herfstweer. Check het hele artikel van Tim om te lezen hoe hij een zonnige herfstdag tot succes maakte.

Een fraaie schubkarper van het oude bestand

5# Tussen zwijgen & gillen: de Herfstschub 

Hoewel een nieuwe stek altijd enige twijfel en spanning met zich mee brengt, heeft Frank er zeker vertrouwen in. Ondanks een losser van de eerste aanbeet weet hij hoge twintiger met een prachtige herfstjas op de mat te krijgen. Lees het hele artikel van Frank voor het hele verhaal achter de herfstschub.

Een prachtige herfstschub

Benieuwd naar alle andere geschreven artikelen om dit najaar na te lezen in de donkere uurtjes? Check deze pagina. Voor jou veel succes aan de waterkant dit najaar! Heb jij ook nog een mooi verhaal over jou herfst sessies of een goeie tip stuur deze dan naar ons op

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.