5x top gadgets van dit moment!

2015 is een topjaar als het gaat om elektronische gadgets. Uit steeds meer hoeken komen prachtige oplossingen om je visserij vanuit verschillende hoeken te filmen en fotograferen en ook op het gebied van dieptemeters zijn grote innovaties geboekt. In deze editie van ‘5x’ kijken we naar vijf elektronische gadgets die je niet mag missen. Laten we beginnen!

Deeper

Het inbouwen van WiFi en/of bluetooth in onderwatercamera’s en fishfinders is wellicht de grootste innovatie van de afgelopen jaren. Doordat de gadget een eigen WiFi/bluetooth hotspot heeft, kan je beelden en gegevens, via een app, streamen naar je telefoon of tablet. Dit maakt het mogelijk om realtime mee te kunnen kijken onderwater of sonargegevens te zien op je smart device. De Deeper fishfinder is zo’n gadget. Door middel van diverse accessoires hang je deze dieptemeter aan je hoofdlijn of aan je (voer)boot. Via je smart device kan je vervolgens realtime zien hoe diep het is, of er vis zit en hoe hoog de watertemperatuur is. Voor meer informatie over de Deeper surf je naar; www.buydeeper.nl.

1

De geavanceerde Deeper Fishfinder

Fishspy

Een zelfde WiFi technologie vinden we ook in een van de nieuwste gadgets van dit moment en dat is de Fishspy. Een speciale markerfloat met in de kop een camera! Via je mobile device kun je tot op 100 meter ver de realtime beelden zien van de camera. De markerfloat heeft als voordeel dat wanneer hij eenmaal in het water staat, de camera op de bodem is gericht. Als de helderheid van je viswater het toelaat zal je zelfs de bodem kunnen bestuderen! Voor meer informatie surf je naar; www.fishspy.com.

2

De Fishspy markerfloat met camera

TTRobotix TTR-SB Seawolf

Het ontdekken van de onderwaterwereld van je viswater is niet zo lastig meer als je maar genoeg centen neerlegt. Als je nog ergens 1000,00 euro hebt liggen dan is deze onderzeeër voor je GoPro action cam wat voor jou! Vaar tot 5 meter diep voor 50 minuten op een accu, vind die hotspots en vissen maar! Voor meer informatie over deze coole gadget surf je naar; ttrobotix.com.

3

De gave Seawolf van TTRobotix

Water Wolf

Onderwatercamera’s maken het steeds meer mogelijk om je visactie van diverse hoeken te filmen. De Water Wolf was begin dit jaar zo’n innovatie waarbij je live de aanbeet van een snoek of baars kon volgen en later ook, door middel van een speciale Bottom Kit, die van een karper. Deze standalone camera werkt niet op WiFi of Bluetooth en zal je dus na gebruik nog moeten uitlezen. Wel kan hij tot 100 meter diep, werkt hij 4 uur op een batterij en kan je dus een Bottom Kit kopen om hem te gebruiken als loodvervanger! Voor meer informatie surf je naar; www.waterwolfhd.com.

4

De Water Wolf met Bottom Kit

Fishing FanCam

De Fishing FanCam werkt op dezelfde W-Fi techniek als de net al besproken Fishspy en Deeper. Deze speciale dobber is voorzien van een  30 FPS HD720p camera welke naar beneden gericht staat. Hierdoor kan je zien wat er onder je dobber gebeurt! Je kan het WiFi signaal oppikken met je mobile device en zo actief opzoek gaan naar vis. Kijken of je aas nog aan je haakje zit was nog nooit zo makkelijk! Deze Fishing FanCam is nog niet op de markt en zal alleen het levenslicht zien als er door middel van crowdfunding voldoende geld wordt opgehaald. Toch is het idee op zijn minst gezegd uniek te noemen! Voor meer informatie over de Fishing FanCam surf je naar; fishingfancam.com.

5

Een camera in je dobber met de Fishing FanCam

En met de Fishing FanCam ben ik aan het einde gekomen van deze editie van ‘5X’. Tot de volgende keer.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.