De Producten van Kudos Tackle

De markt aan tarty producten is de laatste jaren enorm toegenomen. Van tarty rodsupport materialen tot speciale hangers, rollerwheels, snag ears en meer. In dit artikel wil ik jullie laten kennismaken met wederom zo'n op en top custom bedrijf en dat is Kudos Tackle. Kudos Tackle dient overigens niet verward te worden met het Chinese Holly Kudos. Het Engelse Kudos is gespecialiseerd in werkelijk prachtige producten voor beetregistratie. Hieronder een impressie van hun prachtige portfolio!
 


Rollerwheels

Net als een Matrix Innovations, Century Neville, AGT Indicators of NXN Customs maakt Kudos speciale rollerwheels voor  verschillende soorten beetverklikkers als Nevs, ATTs Alarms en zelfs Nash Siren RS1 beetverklikkers. In principe is niks te gek voor hun. Van effen kleuren tot zelfs marbled en multi colour versies. Ook is het aantal magneetjes zelf te bepalen. Zo kan je zelf bepalen of je 2, 3 of 4 magneetjes wilt hebben in je rollerwheels. Wel is het belangrijk om altijd voor een even aantal magneetjes te kiezen bij ATTs Alarms want anders gaan ze storen! Een zeer interessante optie die Kudos Tackle tevens levert is een Illuminated Conversion voor Nash SS of Steve Neville Alarms. Voor een 20 euro per pieper kunnen zij een ledje inbouwen net onder de rollerwheel. Zo zal je rollerwheel oplichten bij een aanbeet net zoals bij Prologic WUSB beetverklikkers, de nieuwe ATTs IW of Nash Sirens RS1. Zeer tarty spul wat ik nog niet eerder was tegengekomen! 
 


Illuminated Conversions op een setje Nevs
 

Bite Indicators

Naast rollerwheels verkoopt Kudos Tackle ook een grote range aan bite indicators. Enkele versies zijn onder ander de Bug Bodies, Stealth Bodies en Mini Heads. Bug Bodies zijn bobbins die zowel in een effen kleur als multi colour verkrijgbaar zijn. In principe zijn het speciale bobbins voor de bekende The Bug hangers van Gardner Tackle. Je kan op deze manier The Bug hangers gebruiken als donor voor je eigen custom hangersetje. Naast de Bug Bodies verkopen ze ook hangers met hun eigen geintegreerde lijnclip in zowel effen als multi colour uitvoering. 
 


3K gewoven Carbon Bodies van Kudos Tackle
 

Stealth Bodies & Mini Heads

Naast bovenstaande Bodies levert Kudos ook bobbins in zo'n beetje elke grote, lengte, gewicht en kleur die je prefereert. Je kan kiezen om ze te voorzien van een Kudos geintegreerde lijnclip of deze keuze open te laten. Qua kleuren zijn er werkelijk eindeloos veel opties. Van de bekende kleuren tot matte uitvoeringen, 3K carbon of marbled uitvoeringen. Daarnaast leveren ze ook penwakers die verkocht worden onder de naam Stealth Bodies. Stealth Bodies zijn 6 centimeter lange penwakers die gebruikt kunnen worden voor het vissen met slappe lijnen. Ze zijn voorzien van een geintegreerde lijnclip welke verkrijgbaar is in diverse kleuren. De Mini Heads zijn bobbins van slechts 1.5 centimeter hoog en kunnen een kleine isotope houden. De Mini Heads zijn net als de Stealth Bodies uitermate interessant voor het vissen met slappe lijnen.
 


Stealth Bodies van Kudos Tackle
 

Accessoires

Naast bovengenoemde producten leveren ze nog een tal van interessante accessoires. Zo leveren ze bijvoorbeeld speaker covers voor Nevs in diverse kleuren genaamd Micro Bungs. Daarnaast leveren ze een aantal accessoires voor Nash Sirens RS1 beetverklikkers als custom snag ears! Deze snag ears kunnen gemaakt worden in diverse kleuren en met of zonder inkeping voor een isotope. Tevens bieden ze kettinkjes/adapters om Stow Bobbins aan te sluiten op je Nash beetverklikker. Op aanvraag kunnen ook universele 2BA kettinkjes (chains) worden gemaakt op de lengte die je prefereert. 
 


Micro Bungs (speaker covers) voor je Nevs
 

Bankstick Collars

En dan een werkelijk geniaal product van de heren van Kudos. De Bankstick Collar is een bracklet voor je kettinkje welke je over je bankstick bevestigd. Je draait hem vast door simpel weg je kettinkje in de Collar te draaien. De Bankstick Collar is verkrijgbaar in velen kleuren inclusief RVS waardoor er altijd een kleur bij zit die bij je uitrusting past. Verder hebben deze Collars een heel hoog tarty gehalte en doen ze conventionele bracklets verbleken. Een leuk gevonden product wat weer eens anders is dan anders! Ze kunnen gemaakt worden op de dikte van je banksticks waardoor ze altijd passen! 
 


De werkelijk prachtige Bankstick Collars
 

Endtackle en Isotopes

Naast de bovengenoemde producten verkopen ze tenslotte ook nog een grote range isotopes in alle bekende kleuren. Erg handig natuurlijk aangezien je zo gelijk je isotopes kan meebestellen mocht je ook interesse hebben in hun Bodies. Naast isotopes verkoopt Kudos ook een kleine range aan endtackle producten. In het assortiment zitten producten als loodclips, rigtubes en tailrubbers. Alle producten zijn zowel verkrijgbaar in het Weedy Green als Camo Brown. Als laatste levert Kudos ook nog enkele diensten die wellicht interessant zijn voor de tarts onder ons. Zo kunnen ze zowel rollerwheels als bobbins speciaal op maat maken naar jouw wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! 
 


3K Carbon en Graffiti Style Rollerwheels. Custom stuff!
 


Voor meer informatie over Kudos Tackle surf je naar:  www.kudostackle.co.uk

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.