De producten van SNAG

De wereld van carpy rubberboten is de laatste decennia gefloreerd. Waar vroeger diehard karpersvissers de Franse bassins onveilig maakte op hun gekleurde Zodiacs, zo kwamen er door de jaren heen steeds meer carpy merken op de markt als Vortex, Kolibri, Zeepster en Raptor Carp Boats. Daarnaast gingen steeds meer andere merken ook boten verkopen als Fox International, Proline en JRC. Er kwam zo gezegd keuze! Vandaag neem ik je mee in mijn relaas over een bijzonder Italiaans botenmerk genaamd SNAG. Een non nonsens fabrikant die gedragen wordt door grote namen als Nomad by Fate. In hun kleine range zijn namelijk enkele highlites te belichten die je ongetwijfeld nog niet kende!

 Rubberboten voor elke situatie

130 Inflatable Mat

Het gebruik van grote opblaasbare onthaakmatten is de laatste jaren enorm toegenomen. Vooral als je daadwerkelijk vanuit een (rubber)boot vist, is een opblaasbare mat een uitkomst om ruimte te creeren in je toch al kleine omgeving. Door je mat buiten de boot te hangen, kan je je kampement uitbreiden, kun je hem gebruiken als sleepvlot voor je gear en doordat je de vis in/op het water houdt, is ook vanuit karper veiligheid hiervoor in positieve zin veel te zeggen. De 130 Inflatable Mat van SNAG is zo’n mat die perfect is voor dit soort werk. Hij is 130cm breed bij 90cm hoog, olijfgroen van kleur, heeft 25cm tubes in diameter en weegt minder dan 10 kilo. Het PVC doel is 0.7mm dik, de mat heeft aan beide zijdes handvatten voor het makkelijk verplaatsen en wordt zeer compleet geleverd met voetpomp, opbergzak, diverse straps en ropes en een repair kit! 

Prachtige vis, gave mat!

210 Reckon boat

SNAG heeft diverse kleine boten in het assortiment startend met de 180 Stalker. Een klein compact bootje met losse spiegel en een gewicht van slechts 15 kilo. Zijn iets grotere broertje is de 210 Reckon. Een compacte boot van 210cm lang welke beschikt over extra binnenruimte. Hij is voorzien van een luchtbodem en 32cm tubes in diameter welke via drie compartimenten opblaasbaar zijn. Deze boot is net als de andere boten olijfgroen van kleur en voorzien van 0.7mm dik PVC. Hij wordt tevens zeer compleet geleverd met onder andere hun SNAG Boat Rack voor montage op het dak van je auto!

De boten van SNAG zijn extra breed. 

Cargo 250 en 320 Wagon

Gloednieuw in het assortiment zijn de Cargo 250 en de 320 Wagon. Zoals de getallen in hun productnamen al aangeven, boten met een langere lengte en daarmee geschikt voor het echte ruige werk. Beide modellen zijn uitgerust met alle specs van bovenstaande modellen maar nu met een vaste spiegel. Bij deze modellen is enkel gekozen voor een opblaasbare V-vormige kiel en een multiplex vloer. Daarnaast heeft het olijfgroene PVC een dikte van 0.9mm. De 320 Wagon is nog een stukje groter maar heeft verdere gelijke specificaties. Boten voor het grote werk dus!

Deze boten kunnen tegen een stootje!

Kortom,

De prijzen voor deze gave boten starten bij 450,00 euro voor de 180 Stalker en lopen op tot 950 euro voor de 320 Wagon. Dit is uiteraard zonder verzendkosten. De kosten voor de 130 Inflatable Mat bedraagt maar liefs 230,00 euro. Ben je benieuwd geworden naar dit kleine maar gave merk, surf dan naar hun website snagboat.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.