Kunstschilder Remko van den Berg

Wanneer je wel eens een bezoekje hebt gebracht aan Carp Zwolle, dan kan het haast niet anders als dat je wel eens een glimp hebt opgevangen van de kleurrijke creaties van deze kunstschilder. Heldere kleuren, vloeiende overgangen en veel dikke karpers die van het doek lijken af te spatten. Remko is in de loop der jaren uitgegroeid tot een soort icoon en hij heeft met zijn werken al vele huiskamers gekleurd.

1

De meester aan het werk

Nu heb ik begin dit jaar Remko voor het eerst 'live' gesproken. Dit was namelijk op Carp Zwolle, en omdat ik hem eerder dit jaar had geholpen met een klusje stond hij erop dat ik een schilderij zou uitzoeken. Potdomme, wat een sympathiek gebaar!! Dat was helemaal niet nodig geweest maar laat je je geen twee keer zeggen!

Aangezien ik niet alleen woon, en je (zoals in elke relatie) compromissen moet sluiten kon ik het niet maken om een giga karper aan de muur te hangen. Mijn vrouw pikt veel, maar er zijn grenzen (haar woorden). Ik heb namelijk ook al de hele garage tot mijn beschikking, en om daar nu zo'n prachtig schilderij op te hangen... Enfin, het werd dus een ijsvogel. Het handelsmerk van de grootmeester waar ook mijn vrouw wel warm voor loopt.

3

Oog voor detail

Nog geen drie maanden later kreeg ik een berichtje van Remko dat hij helemaal klaar was. Aangezien wij alleen onze wensen hadden uitgesproken wisten we nog niet wat we precies konden verwachten. Toen het pakketje dan eindelijk bij ons werd bezorgd was ik dan ook aangenaam verrast. Het overtrof al onze verwachtingen en mijn vrouw moest zelfs een traantje wegpinken (zullen het de hormonen zijn?). Dit meesterwerk krijgt een plekje op onze babykamer! Het mooiste plekje in huis.

2

Heel stijlvol!!!

Alle schilderijen van Remko zijn uniek. Wanneer je Remko aan het werk zet, dan weet je ook zeker dat je een kunstwerk aan de muur hebt hangen. Een kunstwerk die je met niemand deelt. Aangezien hij zelf een fervent karpervisser is, doet hij niets liever dan het schilderen van deze dieren. Met 20 jaar ervaring kun je gerust zeggen dat hij hier verdomd goed in is geworden!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar zijn werk, dan zou ik zeker even een kijkje nemen op zijn website (kunstschilderremko.nl). Hier word je namelijk overladen met de meest wonderlijke schilderijen! En lijkt het jou ook wel wat om je muur te kleuren met zijn werk, neem dan gerust contact met hem op.

Hartelijk bedankt voor het prachtige schilderij Remko. We zijn er verschikkelijk blij mee!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.