Terugblik '1 minuut met' Carp Zwolle

Op Carp Zwolle 2018 namen we korte interviews af bij bekende gezichten uit de karperwereld. In deze '1 minuut met' namen we korte interviews af met korte vragen en snelle antwoorden. Ook mochten ze een joker inzetten als het zweet uit begon te breken. De vraag wat we op Carp Zwolle 2020 gaan doen houden we nog even geheim, maar laten we eerst nog eens even terugblikken op de gesprekken van 2018.

The Carp Specialist

In deze video van '1 Minuut met' spreken we met Bas van Klaveren, natuurlijk bekend van The Carp Specialist. Ook Bas mocht een joker inzetten maar zoals je zal zien in de video heeft hij deze niet ingezet en wist al onze vragen snel te beantwoorden.

Mick Paine

In deze video van '1 minuut met' spreken we met beursorganisator Mick Paine. We vroegen hem o.a. naar zijn favoriete rig en vist al jaren met een rig die waarschijnlijk niet eens een naam heeft. Maar genoeg vis oplevert en zal deze rig dan ook niet snel veranderen. Of hij zijn joker heeft ingezet? Check de video snel.

Mark Pansar

In deze video van spreken we met Mark Pansar Struikrover, teamleider van NASH Team Benelux. Hij twijfelde heel even en wilde zijn joker inzetten en benieuwd of hij deze inzette? Check de video.

Geert Ooms

In deze video spreken we met Geert Ooms. Deze rasvisser is o.a. bekend van CC Moore en Fox Benelux. Geert twijfelde af en toe over de antwoorden en had een goed punt over het zakken van de vissen. Check zijn antwoorden en uitleg in de video.

Dennis de Groot

In deze video spreken we met Dennis Groot, bekend van Pioneer Baits. De vraag wie hij zou redden als hij zou mogen kiezen tussen een wild zwijn of Trump is natuurlijk bewust gevraagd (Dennis is ooit aangevallen door een wild zwijn toen hij deze wilde redden van een verdrinkingsdood). Check de video voor al onze andere vragen en zijn fantastische antwoorden.

Gerwin Gerlach

In deze video van '1 minuut met' spreken we met Gerwin Gerlach, één van de meest sympathieke vissers die wij kennen en tevens boegbeeld van Sportvisserij Nederland. In dit gesprek verteld Gerwin o.a. met volle teugen over zijn grootste blunder.

Bekijk alle interviews op ons YouTube kanaal en wil je op de hoogte blijven en niets missen van onze nieuwe video’s? Vergeet zeker niet te abonneren! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.