Gigantica

Een aantal jaar geleden heeft de firma Korda het voormalige St. Christophe overgenomen en omgedoopt tot Gigantica. Het nieuwe beleid en beheer van Korda heeft ervoor gezorgd dat het een echt "bakken water" is geworden. Het doet zijn naam eer aan.

Het visbestand op Gigantica kent een goede basis. Er is voldoende kleinere vis uitgezet (nu over de twintig pond) waaronder erg veel spiegels en volschubs. Gigantica mag zich trots kennen door enkele kapitale spiegels welke komend seizoen wel eens magische gewichten kunnen bereiken. Vissen over de 60 pond komen steeds vaker op de kant.

Large 0Ct42
Large 4204
Large 43 1
Large 4408
Large 4409
Large 44
Large 46 1
Large 51
Large 5208
Large 52
Large 54
Large 56
Large 58 1
Large Cos Saved Photos 014
Large Cos Saved Photos 181Jpg
Large Cos Saved Photos 205Jpg
Large May44 1
Large Oct46
Large Rennies Linear 39Lb Oct
Large Single Scale 62 0908
Large Staples2 60

 

Het meer

Te midden van de grote meren van de Champagne / Aube regio, treffen wij een meer aan dat inmiddels naam heeft gemaakt sinds Carp Connections het vier jaar geleden heeft ontdekt. Er staat een veilig hekwerk rond het meer dat de boeven buiten en de vissen binnen houdt. Het water is een oude grindafgraving van 16 hectare en telt in het midden zo'n 10 meter diepte. Er mag vanaf de oevers worden gevist met beet boot echter niet meer dan op werpafstand uit de kant. Het midden is dus beschermd gebied voor de karpers en u ziet ze hier dan ook naar hartenlust springen!
U treft zo'n 13 a 14 stekken aan waarvan enkele erg fraai gelegen tegen de bosrand.
Er zijn nagenoeg obstakels te vinden echter telt hier ieder steentje en rotsblok. Wel worden de stekken dit jaar drastisch aangepast door de nieuwe eigenaar, namelijk niemand minder dan Danny Fairbrass. Ook zal hij de regels nog eens goed onder de loep nemen om er voor te zorgen dat alles rondom Gigantica vlekkeloos zal verlopen en er niets met de vissen kan gebeuren.

Lake1
Lake2
Lake3
Lake4
Lake5
Lake6
Lake7
Lake8
Lake9
Lake10
Lake11
Lake13
Lake14
Lakemap3

 

Info

Grootte: 15 Ha
Afstand vanaf Breda: 490 km
Stekken: 13 x 2 personen
Hengels: 3
Bestand: Gem. 24 pond, max 70 pond (950 vissen)
Bijvangst: Nee
Boot: Nee

Regels

• Het visseizoen begint op 22 maart en eindigt op 29 November.
• Bij aankomst dient u zich op de afgesproken tijd bij de beheerder te melden.
• U dient hier een kopie paspoort in te leveren tezamen met uw voucher.
• Men kan arriveren tussen 10.00 en 12:00 uur en vertrekken om 10:00 uur.
• Maximaal 4 hengels per visser, als er met 2 personen op 1 stek wordgevist, mogen er maximaal 3 hengels per persoon gebruikt worden.
• Onthaakmatten zijn verplicht, en dienen gedesinfecteerd te worden bij de receptie.
• Er mag niet bevist worden met leadcore of vast lood.
• Gevlochte hoofdlijn is verboden.
• Het gebruik van enkelvoudige en weerloze haken zijn toegestaan,er mogen geen gedraaide, gebogen of benthooks gebruikt worden.
• Ontsmetten van de wonden van de karper is verplicht, gebruik hiervoorFirst Aid of een ander vergelijkbaar product deze dient u bij zich tehebben (kunt u dit niet bij uw viszaak verkrijgen dan kunt u dezealtijd bij het Carp meeting point bestellen)
• Het vissen mag alleen gebeuren op de daar voor aangewezen stekken.
• Het gebruik van bewaarzakken is verboden.Gevangen vis dient gelijk terug gezet te worden in het water en iederevorm van dieren mishandeling zal tot onmiddelijk verwijdering leiden.Dus NO KILL
• De visser moet ten aller tijde bij zijn hengels blijven als hier mee gevist word.
• Er mag maximaal 90 meter uit de stek gevist worden.
• Tijgernoten zijn verboden, slechts goed gekookte partikels zijn toegestaan.
• Men mag geen harde of ongekookte partikels gebruiken om te voeren of te vissen


Boeken

www.gigantica-carp.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.