Jeugdviskamp Duitsland

Het najaar staat alweer bijna voor de deur en dat gaat vaak gepaard met uitstekende omstandigheden voor de visserij op karper. Het is volgens velen de beste periode van het jaar en juist in die periode organiseert De KSN commissie jeugd twee interessante jeugdviskampen. Het eerste kamp zit al een tijdje volgeboekt (VC de Meeren), maar het tweede jeugdviskamp is pas sinds half augustus opengesteld voor inschrijving. Dit jeugdviskamp wordt gehouden van 20 tot en met 24 oktober en is toegankelijk voor karpervissers van 14 tot en met 18 jaar oud. Bestemming: ‘Die Baggersee’ in Duitsland! 

Net over de grens bij Emmerich ligt een prachtige zandafgraving van ongeveer vijftien hectare. Het water bevat een fantastisch visbestand met vissen tot ruim boven de twintig kilo! Het is een pittig water waar gewerkt zal moeten worden om vis te vangen, maar waar de beloningen hoog kunnen zijn. Het gebruik van een boot is niet toegestaan en daarom is het aan te raden om een peilhengel mee te nemen waarmee je je stek in kaart kunt brengen.


'Die Baggersee’ in Duitsland


Gedurende dit jeugdviskamp vis je samen met andere jeugdige vissers en onder begeleiding van ervaren vissers die je, waar nodig, zullen helpen met je vragen en visserij.

Jeugdviskamp Duitsland

Wanneer: zondag 20 oktober – donderdag 24 oktober 2013
Waar: Die Baggersee im Emmerich Deutschland
Moeilijkheidsgraad: 3 uit 3
Deelnemers: 10
Leeftijd: 14 - 18
Vervoer: Eigen gelegenheid
Kosten: € 125,-

De kosten voor dit jeugdviskamp komen voort uit de aanschaf van een vergunning, de blauwe kaart (verplicht in Duitsland) en het lidmaatschap van De KSN. Het water wordt deze week exclusief afgehuurd voor dit jeugdviskamp.

Ben jij in voor een avontuur en heb je deze week nog geen plannen? Ga dan met ons mee op bakkenjacht!


Duitse bakken vangen!


Kijk voor informatie en inschrijvingen op onze website: www.deksn.nl/de_jeugd

Heb je specifieke vragen aan ons? Mail ons dan op jeugd@deksn.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.