Tussen zwijgen & gillen: Stilte voor de storm?

Ik heb het mezelf niet makkelijk gemaakt door het vijverproject in de achtertuin een jaar te laten liggen. Diverse tegenslagen hebben de zaken aardig vertraagd, maar sinds het vakantiegeld is gestort kon er weer volop worden geklust. Het grootste nadeel: het heeft mijn visserij geen goed gedaan. Twee nachtjes is de score tot nu toe. Slechts twee nachten die ik dit jaar in Nederland heb gevist. Daarnaast heb ik een aantal korte dagsessies gemaakt, maar het houdt niet over. Een logisch gevolg is dat er dit jaar nog maar weinig vissen op de onthaakmat zijn beland. Slechte zaak.

Het is dus even stil omtrent mijn visserij dus. Weinig updates, vangstverslagen, motivatie en ook de start van een videoblog moet even pas op de plaats maken. Om eerlijk te zijn is de drang om naar de waterkant te gaan nu ook even iets afgezwakt door het klussen. Misschien maar goed ook, want mijn vriendin zou het waarschijnlijk niet op prijs stellen als ik er nu tussenuit zou duiken. Toch brandt er een lichtje aan het einde van de tunnel. De tuin begint nu serieus ergens op te lijken en de eerste twee vissen zijn gisteren in de vijver geplaatst. Dat laatste geldt als een flinke mijlpaal en ik verwacht nog maximaal twee weken werk te hebben aan de tuin. Als die deadline gehaald wordt is dat precies op tijd zijn voor een korte vakantie. Even genieten van het geheel en eindelijk weer tijd om de hengels in de auto te gooien.


Geen gekloot met haakjes en rigs, maar met filtermaterialen


De vergunning voor VC de Meeren wil ik uiteraard nog goed gaan benutten dus ik zal het dit jaar moeten hebben van een nazomer/najaarsoffensief. Om te beginnen plan ik waarschijnlijk een nachtje in op een ‘makkelijk’ water. Even wat actie krijgen, drillen en vertrouwen opwekken voor ik aan de gang ga op het lastige water van de Meeren. Daarnaast heb ik ook de wens om korte sessies te draaien op wateren in de omgeving van mijn werk, en aansluitend zal er hoogstwaarschijnlijk ook nog een weekje in Frankrijk worden doorgebracht met de mannen van CarpFeeling. Zoals je ziet zijn de plannen er zeker en hopelijk zal de tweede helft van het jaar meer vistijd en vangsten brengen dan de eerste helft. Hopelijk is de stilte snel voorbij en zal de storm arriveren!


Binnenkort...

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.