Doe eens gek, hennep in een PVA zakje

De tijden veranderen, veel mensen zijn opzoek naar wat anders dan een boilie. Partikels zijn hier een goede oplossing voor. Vooral nu er de meest prachtige partikels in potten te koop zijn. Deze zijn buiten de vriezer houdbaar, ze kunnen gebruik worden in pva zakjes zodat je nu ook op grotere afstand compact kan voeren zonder het gebruik van een (vervloekte) voerboot....

Pak gewoon een handje uit de pot, in dit geval de Chili hennep en vul het pva zakje, rig erbij in en dan rustig dicht maken dmv wat speeksel. Nu kan je zéér compact voeren tot afstanden van wel 100meter.

Vooral in de koudere maanden werkt dit vlugge hapje prima op dressuur wateren. Zo wist ik op 1 dag 6 van deze kleinere spiegeltjes te vangen terwijl de overige vissers aan het blanken waren met boilies.

Ferenc van de Vorstenbosch

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.