Demonstratie

Ergens halverwege dit jaar laaide de discussie weer op. Moet sportvissen verboden worden? Broodmagere, sla-etende vrouwen met slierten okselhaar onder hun armen vinden het namelijk zielig voor de vissen. Gelukkig vertegenwoordigd Nederland meer dan twee miljoen sportvissers en is daarmee de grootste hobby van het land. Het lijkt me strek dat ze het er ooit door krijgen.

In de CarpComic van vandaag zit Erwin Vos lekker naar het nieuws te kijken. Toevallig vind er net een demonstratie plaats en de aandacht van onze koddige Elburger staat op scherp...


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.