Love is in the air

Met een goed bosje bloemen kun je een glimlach op het gezicht van elke vrouw toveren (mits ze geen last heeft van hooikoorts of de bloemen teveel naar diesel/benzine ruiken). Het ideale middel om 'iets' goed te maken of gewoon te laten blijken dat je om haar of hem geeft. Bloemen houden van mensen ...

Ook karpers houden van een verrassing maar helaas voor onze vriend de karper zijn waterplanten niets altijd even kleurrijk. Gelukkig kun je met een beetje creativiteit hier wat leuks op verzinnen. Zo ook in de CarpComic van deze week.


(Klik op de afbeelding om hem te vergroten)
 

 
Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.