CarpQuest: Slappe lijnen

Het vissen met slappe lijnen kan je in sommige gevallen meer vis opleveren. Vooral op wateren met veel lijndruk kan deze techniek er voor zorgen dat karpers niet worden verjaagd door jouw snaarstrakke lijnen. Toch vereist deze visserij enige kennis. Helemaal wanneer je geen aanbeet wilt missen.

In de CarpQuest van deze week gaat Ferenc in op een vraag van Max Martens die graag van ons wil weten hoe je het beste met een slappe lijnen kunt vissen. Hij vist ook vaak tegen obstakels en wil weten hoe je toch scherp vist met een slappe lijn. Bedankt voor je vraag Max. We hopen hem middels dit filmpje te hebben beantwoord.

Mocht ook jij een prangende vraag hebben, stel hem dan snel in ons formulier en wie weet behandelen we volgende keer jouw vraag.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.