Facebook’s Finest #18

Na een paar weken afwezigheid is het tijd om het stokje weer over te nemen van Erwin. Het najaar is in volle gang en de vangsten zijn niet overal even goed. Tijd dus om even lekker achterover te zitten en te genieten van een paar mooie foto’s! Can you feel the vibe?

 

Ff01 Joe Wilson

De eerste foto van deze week is van joe Wilson. Een Heerlijke sfeerplaat met een geweldig ‘koud’ decor. Het zal niet lang meer duren voor we dit vaker gaan zien!
Bron: Joe Wilson

 

Ff02 Justin Ford

Wow, wat een kleuren! Het najaar biedt zoveel moois…
Bron: Justin Ford

 

Ff03 Martin Crackoff

Een hele gave sfeerplaat van Martin. Puur genieten!
Bron: Martin Crackoff

 

Ff04 Paul Sharpe

Een dikke (Turkse) spiegel wordt teruggezet in haar element, wat een foto!
Bron: Paul Sharpe

 

Ff05 Ryan Searle

Hoewel deze foto op 5 november is gemaakt zullen we over een dikke anderhalve maand waarschijnlijk meer van dit soort plaatjes gaan zien ;)
Bron: Ryan Searle

 

Ff06 Carpfin

WOW!!! (check ook de wilde zwijnen achter de bomenrij)
Bron: Carp.Fin

 

Ff07 Tom Ter Weele

Het najaar spat er af op deze foto! Heerlijke kleuren en pure sfeer.
Bron: Tom ter Weele

 

Ff08 Willem Kwinten

Willem schiet echt fantastische foto’s en is recent teruggekomen van een Franse trip. Hoewel we eigenlijk geen man-vis foto’s plaatsen in deze rubriek, wil ik hier een uitzondering voor maken!
Bron: Willem Kwinten


Zo, dat was hem weer! Motivatie opgedaan voor je eigen visserij/fotografie? Stuur ook jouw foto’s dan eens in op onze Facebookpagina. Wellicht dat jouw foto hier binnenkort ook in de spotlights staat!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.