Facebook's Finest #22

De feestdagen zitten erop en inmiddels zijn we ‘drie koningen’ gepasseerd. Tijd dus om de draad weer lekker op te pakken. Dat doen we deze week met een nieuwe aflevering van Facebook’s Finest, waarin weer een serie mooie plaatjes de revue passeren. Kleine waarschuwing voor de autisten onder ons; we hebben deze keer niet acht, maar tien foto’s op een rij gezet. Waarom? Fotograaf Alex Audibleone had een drietal supervette platen online staan die we graag aan jullie tonen!

Enjoy!


Bron: Dan Kilgour


Bron: Daniel Takken


Bron: Steve Briggs


Bron: Kurtis Burton


Bron: Mark van der Zouw


Bron: Maurice Samar


Bron: Alex Audibleone


Bron: Alex Audibleone


Bron: Alex Audibleone


Bron: Jamie Lee

En met deze prachtige krokodil zijn we aan het einde gekomen van deze 22ste aflevering van Facebook's Finest. Veel karpervissers stappen in deze tijd immers over op de jacht naar grote snoeken. Voor hen die de komende tijd gaan vissen; succes. Tot over twee weken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.