Facebook's Finest #94

In een week waarin de temperaturen flink zijn gekelderd hebben we natuurlijk wel weer het wereldwijde web afgespeurd naar memorabele foto's. In deze 94e editie van de Facebook's Finest vind je dan ook weer acht prachtige foto's die gemaakt zijn langs de waterkant. Hopelijk volgt er nog een mooie nazomer, maar stiekem begin ik toch wel te verlangen naar het najaar ;) Anyway, nu eerst over naar de onderstaande plaatjes. Enjoy!

Bron: Michael Bromfield
Bron: Michael Bromfield | Deze absolute wereldfoto van Michael Bromfield heb je misschien al voorbij zien komen op onze Facebookpagina. Wat een ongekend vette plaat!

Bron: Frank van Dooren
Bron: Frank van Dooren | Spelen met kleurtjes, dat is Frank bij deze foto prima gelukt!

Bron: De Twan Martens
Bron: De Twan Martens | Wat een heerlijke vibe!

Bron: Life Gram
Bron: Life Gram | De foto kwamen we tegen op het Facebookaccount van Nomad by Fate en hij is gemaakt door Life Gram. Gaaf!

Bron: Jay Angler
Bron: Jay Angler | Het is soms niet makkelijk om de heerlijke sfeer van de waterkant vast te leggen, maar dat is hier perfect gelukt!

Bron: Casper van Amsterdam
Bron: Casper van Amsterdam | Wat een prachtige brace!

Bron: Quentin Ciesla
Bron: Quentin Ciesla | Hij kan elk moment aflopen!

Bron: Mario Cea Sanchez
Bron: Mario Cea Sanchez | De foto van Michael Bromfield was al bizar gaaf, maar deze fotograaf heeft daar nog een duit bovenop gedaan. We kwamen de foto tegen bij onze vrienden van Monkey Climber en het bijschrijft was als volgt: "Photographer Mario Cea Sanchez took the perfect picture of a diving kingfisher after six years and 720,000 shots to get it right." Damn!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.