Facebook's Finest #64

Door drukte op het thuisfront zag ik de afgelopen weken helaas weinig mogelijkheden om zelf de waterkant op te zoeken. Ondanks die 'afwezigheid' kreeg ik genoeg positieve vibes mee door de prachtige foto's die door anderen op social media werden gedeeld. Het deed verlangen naar meer, maar gelukkig is de agenda inmiddels weer een stuk leger en kan er weer wat 'gas' worden gegeven. Van die mooie foto's die ik tegenkwam heb ik er weer een flink aantal opgeslagen en voor je op een rij gezet. Kijk mee en geniet van al dit moois in de 64e editie van de Facebook's Finest!


Bron: Arjan Verkoelen

Bron: Bas van Geffen
Bron: Bas van Geffen

Bron: Ben Scholten
Bron: Ben Scholten

Bron: Frans van Maanen
Bron: Frans van Maanen

Bron: Gijs PronkBron: Gijs Pronk

Bron: Gio Vanhooren

Bron: Jorn Serré
Bron: Jorn Serré

Bron: Patrick Krekt
Bron: Patrick Krekt

Bron: Patrick van Leur
Bron: Patrick van Leur

Bron: Peter Brinkman
Bron: Peter Brinkman

Bron: Peter van der Star

Bron: Remond van Dijk
Bron: Remond van Dijk

Bron: Ricardo Broekhuizen

Bron: Tom Onincx
Bron: Tom Onincx

Bron: Wilco Gerrits

En met deze leuke en sfeervolle herfstplaat van Wilco Gerrits is het einde van deze editie alweer bereikt. Ik hoop dat je hebt genoten van deze selectie en er weer twee weekjes tegenaan kunt tot de volgende. Heb je zelf een gave foto gespot of gemaakt? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen via social media of via het contactfomulier op onze website.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.