Inzendingen Augustus 2013

We hebben weer een drukke maand achter de rug. Tijdens deze maand hebben we weer een heleboel foto's mogen ontvangen die nu hun welverdiende plekje krijgen op CarpFeeling.com. 

Een foto die mij meteen in het oog sprong was de foto van Wouter van Baar. Hij wist namelijk een gigantisch grote graskarper te vangen. Een graskarper die hij met zijn 30 kg nauwelijks van de grond kreeg. Wat een mega vis Wouter. Hiervan vang je er maar één in je leven!!

Bedankt voor het insturen van deze prachtige foto Wouter. Natuurlijk hebben we zoals gebruikelijk weer een hele lijst aan inzendingen in de onderstaande gallerij.  Zo zijn er ook meerdere foto's van deze reus van Wouter te bewonderen.

Heb ook jij een mooie foto die je graag met heel karpervissend Nederland wil delen, stuur hem dan snel op. Je maakt dan meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.