Inzendingen augustus 2014

Elke maand ontvangen we veel foto's van mensen die mee willen strijden voor de foto v/d maand! Omdat we slecht drie foto's selecteren voor deze wedstrijd pissen veel mensen nét naast de pot. De foto's die niet meedoen willen we toch heel graag delen met onze bezoekers. Zo ook deze foto van Roelof Hakvoort. Roelof heeft deze maand heel wat foto's opgestuurd en strijd ook mee voor de foto v/d maand. Naast die foto willen ook deze bak van een graskarper even aan je laten zien!!

Bedankt voor je leuke inzendingen Roelof. Blijf ons vooral sturen. Natuurlijk geld dit voor iedereen. Hoe meer, hoe beter. Bovendien maak je met je inzending kans op mee te strijden in onze foto van de maand verkiezing.

Naast de foto van Roelof hebben we nog veel meer moois ontvangen. Ga er dus lekker voor zitten en blader er even lekker doorheen er zitten weer een aantal heel fraaie platen tussen!

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.