Inzendingen februari 2014

We staat nog maar net in de maand maart en hebben meteen al een warmte record 'in the pocket'. Dat belooft wat voor het de rest van het jaar. Ik heb op deze zonnige zondag zelfs de BBQ even uit de schuur getrokken. Toch valt er niets over te zeggen aangezien maart wel vaker roert met zijn staart...

Any how.... De eerste mooie dagen hebben we achter de rug en er is flink gevist! Zo ook door Tycho Leushuis die ons blij verraste met deze sfeervolle plaat! Dank je wel voor je inzending. Deze foto is de vermelding meer dan waard.

Hartelijk dank voor jullie inzendingen allemaal. Blijf ze vooral sturen zodat ook jouw volgende maand een mooi plekje kan krijgen op CarpFeeling. Stuur hem dan snel op en maak meteen kans om mee te spelen aan onze maandelijkse Foto van de Maand verkiezing.

Sorry, only modern browsers.Auteur: Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.