Inzendingen juli 2014

Ruben heeft ons afgelopen maand meerdere goede foto's opgestuurd. Hier zaten weer een aantal 'plaatjes' bij! Neem de foto hieronder. Waarschijnlijk heeft hij net zijn vakantie achter de rug. Tijdens zijn vrije dagen heeft hij kennelijk flink lopen harken. Deze mooie hoge, Franse schubkarper wordt dan ook met heel veel trots voor de camera getoond. Wat een fantastische kleuren zeg. Je verdient het om even in het zonnetje gezet te worden!

Bedankt voor je leuke inzendingen Ruben. Blijf ons vooral sturen. Natuurlijk geld dit voor iedereen. Hoe meer, hoe beter. Bovendien maak je met je inzending kans op mee te strijden in onze foto van de maand verkiezing.

Naast de foto van Ruben hebben we nog veel meer moois ontvangen. Ga er dus lekker voor zitten en blader er even lekker doorheen er zitten weer een aantal heel fraaie platen tussen!

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.