Inzendingen juni 2015

Bedankt! Bedankt allemaal voor het opsturen van je mooiste foto's! Op deze manier krijgen wij het iedere maand weer voor elkaar om een leuke selectie te maken die we aan het 'ganse land' kunnen tonen. Foto's van mooie karpers, fancy set-ups en de meest te gekke sfeerplaten. 

Zo ontvingen we vorige maand ook een foto van Pascal Peeters. De kleurrijke achtergrond in combinatie met een smetteloos spiegel karpertje trok meteen mijn aandacht. Een prachtige foto man! Jij hebt de bloemetjes even flink buiten gezet.

Pascal Peters

Natuurlijk hebben we nog een heleboel andere mooie foto's ontvangen. Ook deze foto's hebben we netjes voor je op een rijtje gezet. Haal de schaal met borrelnootjes maar tevoorschijn en geniet van alle inzendingen.

Sorry, only modern browsers.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.