Inzendingen Mei 2012 (deel 1)

Vorige maand zijn wij overspoeld met inzendingen van bezoekers. Om deze reden moeten we het aantal inzendingen uitsmeren over twee weken. Het was voor ons ook erg moeilijk om drie kandidaten te kiezen voor de Foto v/d Maand. Er zaten namelijk erg veel mooie foto's tussen. Al deze foto's verdienen natuurlijk een plekje op CarpFeeling.com.

Zo ook deze foto van onze vaste bezoeker / vriend Henk Haarlem. Wat een prachtige rijen karper zeg! Zo mooi heb ik ze nog niet gevangen! Ook de kwaliteit van de foto spreekt boekdelen.


Bedankt allemaal voor jullie inzendingen! Op deze manier kan iedereen meegenieten van jullie mooie momenten. Heb jij nog mooie foto's en wil jij ze met ons delen stuur ze dan op en dan staan ook jouw foto's volgende maand in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=Juni-2012-1]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.