Inzendingen September 2012 (deel 2)

Vandaag is het de hoogste tijd om het tweede deel van alle inzendingen van de vorige maand een plekje te geven op CarpFeeling. Zo ook de foto van Djemo. Waarschijnlijk is hij met een té lege maag vertrokken naar de waterkant. Gelukkig werd de karper gespaard door het ingrijpen van zijn vader (zie links bovenin). Bedankt voor deze grappige foto Djemo!

Natuurlijk hebben we naast deze nog veel meer leuke foto's van jullie ontvangen. Ik blijf me verbazen hoeveel we er elke maand weer uit onze mailbox moeten schrapen. Onze dank hiervoor is groot!


Heb jij nog een mooie foto van een prachtige vangst, je hengels in gevechtspositie of misschien wel een mooie ondergaande zon. Stuur ze dan nu in. Je weet dan zeker dat hij wordt geplaatst in ons fotoalbum en tussen alle inzendingen maken we een selectie voor de Foto v/d Maand.

Stuur ze dus nu op en dan staan ook jouw foto's volgende maand ook in het FotoAlbum van CarpFeeling.


[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=september-2-2012]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.