Carp Zwolle Winactie - Winnaar 3 & 4

Wie onze stand op Carp Zwolle heeft gepasseerd, heeft een flyer gehad. Hiermee kon je meedoen aan onze winactie door je in te schrijven op onze nieuwsbrief via een speciale actiepagina. Naast de beursbezoekers mochten natuurlijk ook onze vaste bezoekers gewoon meedoen, en dat hebben we geweten ook! De aanmeldingen stroomden binnen en vandaag maken we de winnaars bekend van de package deals van Orginals. Ze hadden twee pakketten beschikbaar gesteld en zijn er dus ook twee winnaars die we vandaag mogen blij maken.  

2 X Originals package deal

Originals is een aasbedrijf welke in 2015 is opgericht en zich als doel heeft gesteld een betaalbare aasrange te creëren met een optimale instantvangkracht. Hun range bestaat momenteel uit 4 smaken, namelijk: Milky Banana, Scopex, Maple Pistache en Liver Squid. In iedere smaak zijn er naast de boilies ook pellets, pop-ups, bait booster en een stickmix verkrijgbaar.

De package deal bevat 5 kg boilies (15 en 20 mm), 1 kg pellets, potje pop-ups en 500ml bait booster. Meer dan genoeg voor enkele sessies dus. 

originals package deal

Wout Jansen & Edwin van Gemeren kunnen de boilies van Originals aan de tand gaan voelen, want jullie kwamen uit de bus als winnaars van de package deals van Orginals.

Gefeliciteerd Wout en Edwin! We zullen via de mail contact met jullie opnemen voor de uitwisseling van jullie gegevens, zodat we de prijs naar je kunnen opsturen.

20% Korting bij Originals op 4 maart

Niet gewonnen, maar wil je toch kennismaken met deze range van aasproducten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want volgend weekend geeft Originals maar liefst 20% korting op de gehele range. Deze kan je online aanschaffen bij Originals of bij de Tacklebox in de winkel. Op zaterdag 4 maart is het dan ook nog de 'Seizoensaftrap' bij de Tacklebox. Hierbij kun je dus naast een dikke korting op je boilies, ook scoren voor je materiaal en genieten van een hoop demonstraties die de Tacklebox heeft geregeld. 

Wil je de aasmaker achter Originals eens ontmoeten?

Tijdens de 'Seizoensaftrap' bij de Tacklebox op 4 maart zal de Belgische aasmaker van Originals ook aanwezig zijn. Niemand kan je natuurlijk beter uitleg geven over de volledige range dan hij. Heb je nog vragen dan is dus het advies 4 maart alvast te noteren in je agenda.

Niet gewonnen?

Houd dan onze site in de gaten, want de oplettende bezoeker had gezien dat we nog meer mooie prijzen weg te geven hebben. Iedere dag maken we een prijswinnaar bekend op de site. Schrijf je dus nog snel in op onze nieuwsbrief en maak nog kans op de resterende prijzen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.