CarpFeeling 10 jaar - CC Moore Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens CC Moore mogen we een Pacific Tuna pakket verloten. 

Wat kan je winnen?

De Pacific Tuna van CC Moore is geperfectioneerd tijdens een periode van maar liefst 3 jaar. Met zijn diep rode kleur en een mix van hoge kwaliteit tonijn, schaal- en schelpdier producten heeft deze boilie zich bewezen als 'big fish' aas en is zowel instant als op een voerplek zeer goed te gebruiken. 

  • 5kg Pacific Tuna
  • Liquid
  • Pop-up's

Geert OomsGeert Ooms met een zeer fraaie spiegel gevangen met de Pacific Tuna

Pacific Tuna Project

Onder de noemer "Pacific Tuna Project" zijn er diverse zeer mooie video's gemaakt door CC Moore welke stuk voor stuk zeker het bekijken waard zijn. 

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.