CarpFeeling 10 jaar - Pioneer Baits Winactie

CarpFeeling bestaat inmiddels al 10 jaar en dat vieren we natuurlijk graag met jullie. We hebben dan ook diverse winacties kunnen regelen met onze mediapartners. Namens Pioneer Baits mogen we twee pakketten verloten van hun nieuwe Going Nutz range.

Wat kan je winnen?

Voor wie Pioneer Baits een beetje volgt zal vast al gemerkt hebben dat ze erg druk waren met het testen van een nieuwe bol aangezien ze hier heel erg goede resultaten op boekten. Inmiddels is de bol gisteren gelanceerd voor het publiek en heeft deze de naam 'Going Nutz' gekregen. Deze bol heeft zoals je wel kunt raden een hoog gehalte aan A-Kwaliteits Pindameel waar gemalen boekweit en kokosmeel aan toegevoegd wordt. Wat vervolgens wordt afgemaakt met diverse triggers, aroma's en dergelijke. De 'Going Nutz' wordt als range uitgebracht en je vindt hierin dus boilies in zowel freezer als readymades, liquids, pop-ups, wafters, baitsoak, featherweights en washed out pop-ups. 

In het pakket krijg je:

  • Bait Bucket
  • 5 kg partymix Going Nutz (diverse formaten en dumbels)
  • Going Nutz Wafters
  • Going Nutz Bait Soak

Tijdens de testsessie in Duitsland gingen de vissen helemaal los op de Going Nutz

Hoe kan je winnen?

Aangezien we best een hoop leuke prijzen hebben vonden we het lastig om deze te verdelen over de verschillende social media kanalen en de website. Dus hebben we er voor gekozen de inzendingen te combineren en dan uit de gezamenlijk inzendingen een winnaar te kiezen. Ben je een social media tijger dan maak je extra kans. Je kan meedoen door de Facebook post te liken en delen, de Instagram post te liken en/of een kort commentaar onderaan dit artikel te plaatsen. Wij verloten de prijs onder alle inzendingen over 10 dagen en zullen dan contact opnemen met de winnaar.
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.