CF Logo quiz

Als we aan merken als Nike, Coca Cola of Facebook denken, kunnen we ongetwijfeld allemaal in luttele seconden het logo erbij denken. Deze bedrijven hebben zo'n sterk beeldmerk dat je door enkel het logo te bekijken, precies weet om welk merk het gaat. Ook in karperland kennen we honderden bedrijven. Sommige van die bedrijven hanteren logo's die je gelijk associeert met een merk. Andere logo's zijn net even lastiger.Om te kijken of je een beetje thuis bent in het herkennen van al die logo's, bestaat al een tijdje de bekende Logo Quiz App. Zo kan je jezelf eens testen hoeveel wereldlogo's je nu daadwerkelijk kent. Toch zal het je niet verbazen dat in zulke apps de karpermerken niet aanbod komen. Niet getreurd want jawel, wij hebben een gloednieuw spel voor jullie bedacht en dat is de CarpFeeling Logo Quiz!

In de CarpFeeling Logo Quiz laten we steeds 18 logo's zien die we een beetje hebben bewerkt. Denk aan het inzoomen op het logo waardoor niet alles zichtbaar wordt of het weglaten van letters en/of tekens. We maken de logo's een beetje onherkenbaar want anders valt er natuurlijk niets te raden! We hebben gekozen om alle karpergerelateerde merken mee te laten doen. Dit kunnen dus groothandels, fabrikanten, visreisbureaus, websites, magazines en meer zijn. Ook niet meer bestaande fabrikanten zullen we gewoon meenemen voor de oudere jongeren onder ons! Ook qua landen laten we ons niet begrenzen. De merken komen namelijk uit de hele wereld!In principe is dit spel heel simpel. Elke foto heeft een nummer. Door middel van onderstaand inzendformulier, kun je per nummer het merk invullen welke jij denkt dat het is. Over een week zullen we uit alle goede inzendingen een winnaar trekken. Je bent natuurlijk geen winnaar als we daar natuurlijk geen prijs aan vastplakken.
 


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]De prijs die je kan winnen is een heus snuffelpakket van de Engelse fabrikant 30Plus. 30Plus is een dochterbedrijf van het welbekende Middy. In dit snuffelpakket zitten de volgende producten!


1 x 30Plus Soft Boilie Jelli Stops
• 1 x 30Plus Meltz Continious PVA
• 1 x 30Plus Genomic Camo Hooks
• 3 x 30Plus kant-en-klare onderlijnen
 


Ga jij met dat 30Plus snuffelpakket naar huis?


Stuur je goede antwoorden in via bovenstaande invulformulier. Misschien mag jij je volgende week wel winnaar noemen van onze allereerste CarpFeeling Logo Quiz!


Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.