CF Logo quiz game 2

Vorige week konden jullie meespelen met onze allereerste Carpfeeling Logo Quiz. Een gloednieuw spel waarbij we telkens 18 verschillende carpy logo's laten zien die we een tikje hebben bewerkt. Het is aan jouw om alle merken te raden en hierdoor kans te maken op fantastische prijzen! Vorige week trapten we af met de eerste 18 logo's.
 


Gelukkig wisten velen van jullie precies welke merken wij zochten. Echter waren er 2 merken die voor sommige net iets onbekender waren en dat waren SubSurface Journal (nr. 9) en een van Duitslands grootste loodfabrikanten genaamd Carpleads (nr. 14). Had jij deze beide fabrikanten samen met de rest van de logo's goed? Dan kan jij maar zo eens de winnaar zijn van het 30Plus snuffelpakket!  Hieronder staat de winnaar van de allereerste CarpFeeling Logo Quiz!
 


Tom Reemeijer, van harte gefeliciteerd met je prijzen!
 

Game on!

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben namelijk een gloednieuwe Logo Quiz voor jullie gemaakt met 18 nieuwe merken. We hebben hem deze keer een tikkie moeilijker gemaakt en dat is niet voor niets! We geven namelijk een wel hele gave prijs weg! Raad jij namelijk alle logo's, dan ding je mee voor een handgetekende illustratie van jouw man-vis foto naar keuze getekend door niemand minder dan Tim Ellerman Art! Zou je altijd al eens je man-vis foto van bijvoorbeeld je PR willen laten vereeuwigen in koolstof, dan is deze game zeker de moeite waard! Benieuwd naar het werk van Tim Ellerman Art? Surf dan even naar zijn Facebookpagina;  www.facebook.com/pages/Tim-Ellerman-Art
 


Raad de logo's en win een handgetekend exemplaar van jouw man-vis foto!
 

Hoe werkt dit spel?

In principe is dit spel heel simpel. Elke foto heeft een nummer. Door middel van onderstaand inzendformulier, kun je per nummer het merk invullen welke jij denkt dat het is. Over een week zullen we uit alle goede inzendingen een winnaar trekken!


 


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]


Stuur je goede antwoorden in via bovenstaande invulformulier. Misschien mag jij je volgende week wel winnaar noemen van deze superprijs!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.