De beste gokker is...

Afgelopen week kon je meedoen met onze winactie door te raden hoeveel boilies we in de emmer hadden gedaan. Met een simpel gokje maakte je dus kans op een leuk zomers kledingpakket van CarpFeeling. We hadden er deze keer voor gekozen dat je op allerlei manieren kon meespelen zodat niet alleen onze Facebook volgers kans maakte. We hebben heel diverse antwoorden ontvangen en deze opdracht bleek toch dus niet zo heel gemakkelijk.

Nieuwe designs in de shop

Maar voordat we de winnaar bekend maken hebben we eerst nog een nieuwtje voor je. In de CF News Flash van vorige week maakte we al twee nieuwe designs bekend, namelijk de 'No Sponsor' en 'Stekenpezer'. Maar naast mannelijke vissers zijn er natuurlijk ook vrouwen die vissen en die hebben toch net een andere smaak. Patricia, die naast de administratie van CarpFeeling ook zelf graag een hengeltje uitgooit, heeft dus een hoodie ontworpen met een vrouwelijk tintje. Naast het gave design is de hoodie natuurlijk van hoge kwaliteit en voorzien van een vrouwelijke pas vorm en verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Dit design zal binnenkort als hoodie en T-Shirt via onze shop te verkrijgen zijn.  

comming soon!Ook deze hoodie voor de vrouwelijke visser staat binnenkort in de shop!

Oplossing

De antwoorden liepen nogal uiteen en bleek dus lastiger dan verwacht. Als laatste deden we de Tip Offs van Crafty Catchers in de emmer. Dit zijn mini popup boilies om je haakaas te balanceren. Alleen al van deze telde we er 60 in de emmer. Na even telen kwamen we op het aantal van 624 ¾ boilies. 

En de winnaar is:

We hebben alle antwoorden verzameld en gekeken wie er het dichtst bij zat. Deze heeft dus recht op het zomers CarpFeeling kledingpakket, bestaande uit de volgende items:

1x Shirt ‘Chew On This’ olive t.w.v. € 14,95
1x CF snapback camo met zwarte klep t.w.v. € 17,95

Het dichtst bij zat een YouTube gebruiker met de gebruikersnaam Zigo Damen! Met 634 zat dit er aardig dicht bij. Gefeliciteerd met je prijs, neem even contact met ons op zodat je snel van je prijs gebruik kunt maken.

Niet gewonnen maar vind je onze kleding wel gaaf? Op dit moment zijn diverse artikelen in onze webshop extra gunstig geprijsd. Kijk in onze webshop of er iets voor jou bij zit en bestel snel en veilig.

Tot een volgende winactie!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.