Wie heeft de Deeper Pro+ aanbiedingsbundel gewonnen?

Er zijn natuurlijk diverse manieren om je water in kaart te brengen. Met de Deeper PRO+ kan je dit doen zonder gebruik te maken van een boot aangezien je de Deeper gewoon ingooit met een hengel. Vervolgens haal je hem binnen en lees je alles af via je smartphone. Simpel, gemakkelijk en relatief goedkoop. Ze hebben nu ook een aanbiedingsbundel van de Deeper PRO+ waarbij je er voor ongeveer € 50,- aan accessoires gratis bij krijgt. Je kon de laatste twee weken meedoen met onze winactie door een reactie achter te laten op het filmpje. Je leest in dit artikel wie er gewonnen heeft!

De Deeper PRO+ Christmas deal

Met de Deeper PRO+ heb je niks anders nodig dan een smartphone en hengel om je water in kaart te brengen. Natuurlijk zijn er ook diverse accessoires verkrijgbaar die het gebruik van de Deeper PRO+ nog gemakkelijker maakt. In de Christmas bundel hebben ze meest gebruikte er bijgestopt zodat je direct aan de slag kan en nog leuker is dat dit voor dezelfde prijs is als de losse Deeper PRO+. Zo krijg je er een Night Cover, een smartphone houder en een Gerber multi-tool bij. De Night Cover is een doorschijnende oranje cover waardoor je de knipperende led lamp goed ziet, deze kan je via de app inschakelen (nachtmodus). Tevens zit er ook een smartphone houder bij. Deze ziet er op het eerste gezicht wat simpel uit en ik werd bijna voor gek verklaard toen ik hem gebruikte. Inmiddels kan je vertellen dat je telefoon blijft er bij normaal gebruik gewoon goed blijft in zitten. Binnenkort vind je een volledige review op onze site waar we de smartphone houder ook aan een hufterproef zullen onderwerpen. Als laatste vind je ook nog een Gerber Dime (multi-tool) in deze bundel. Opgevouwen is deze heel compact en dus ideaal om in je tacklebox te stoppen. 

Wie heeft er gewonnen?

We hebben alle reacties verzameld en hier een winnaar uit geloot. De winnaar is Noï Boesten geworden die via Facebook had gereageerd. Van harte gefeliciteerd Noï! Alvast enorm veel plezier met je nieuwe Deeper PRO+ bundel. Stuur ons even een mailtje of PB via Facebook met je adresgegevens en dan zorgen wij er voor dat hij binnenkort bij jou op de deurmat ligt.

Niet gewonnen?

Houd dan zeker onze website in de gaten, want morgen starten we nog een heel gave winactie!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.