Prijswinnaar BDS Baits prijsvraag

Vorige week konden jullie kans maken op een prijzenpakket van BDS Baits door het beantwoorden van de vraag in hoeveel smaken de 'Magic Floating Up’s pop-ups' van dit merk verkrijgbaar zijn. Op deze vraag hebben we enorm veel (juiste) inzendingen mogen ontvangen waarvoor we jullie natuurlijk allemaal hartelijk willen danken. Natuurlijk kan er maar een de winnaar zijn en dat is:


Johan de Ruiter!
 

Hij wist het goede antwoord op deze vraag en gaat naar huis met het door BDS Baits samengestelde prijzenpakket.


Dan natuurlijk de vraag wat het goede antwoord was op onze prijsvraag. In de Magic Floating Up pop-up range zijn namelijk 3 smaken verkrijgbaar. Dit zijn Garlic & fruit, Robin Red en Fish.

Wij wensen Johan de Ruiter veel plezier met het prijzenpakket. Hier ga je vast en zeker veel plezier aan beleven! Tevens willen we BDS Baits bedanken voor het mogelijk maken van deze prijsvraag!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.