Uitslag CF logo quiz Game 2

We kunnen wel stellen dat de 2e CF Logo Quiz een stukje pittiger was dan de eerste editie. Tussen de inzendingen zaten velen goede antwoorden maar ook veel lege plekken. Merken als Diem Angling Apparel, Carpzilla, Carpology, Carp-Porter, Ashima en Amiaud waren toch wel de logo's die lastiger te raden waren. Natuurlijk hadden we deze quiz niet voor niets iets pittiger gemaakt. Je kon namelijk een heuse illustratie winnen van jouw man-vis foto getekend door niemand minder dan Tim Ellerman Art!
 


Ondanks dat de quiz dus een pittige was, hadden we ook een aantal goede inzendingen waaruit we een winnaar hebben getrokken. Wij willen dan ook Mike Reede van harte feliciteren met het winnen van deze gave prijs! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen voor de afhandeling.
 


Mike Reede, van Harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs
 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Vanmiddag nog gaan we namelijk weer prijzen weggeven! Daarnaast loopt ook nog onze Facebook actie en die zit in de eindfase. Ben jij nog geen Facebook vriend van CarpFeeling? Surf dan snel naar onze pagina en like ons! Bij 2500 vrienden, zullen we een heus CarpFeeling kledingpakket gaan weggeven!
 


Like onze Facebookpagina en win dat kledingpakket!


Binnenkort zullen we uiteraard weer een nieuwe CF Logo Quiz samenstellen. Tot die tijd, Stay tuned on CarpFeeling!
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.