Winactie Fresh Fishing Baits & Hooked.store

Namens Fresh Fishing Baits en Hooked.store mogen we een zeer gave winactie organiseren met een prijs van dik 200 euro per winnaar! Het aantal winnaars ligt aan het aantal deelnemers en kan oplopen tot 4 prijswinnaars. Hierover vindt je verderop in dit artikel meer. Met 25 kg aan boilies kan je hiermee nog eens flink aanzetten deze herfst!

Fresh Fishing Baits

In 2016 zag Fresh Carp Food het levenslicht welke na een korte periode al werd omgedoopt naar Fresh Fishing Baits om zo klaar te zijn om een groter assortiment te gaan voeren. Tot op heden is hun assortiment nog gelimiteerd tot de karpervisserij, maar hier gaat volgend jaar verandering in komen. Na diverse boilies zal volgend jaar het assortiment worden uitgebreid met partikels, pellets en ook mini-boilies. Waar deze natuurlijk ook goed inzetbaar zijn voor de mensen die (ook) graag vissen met een vaste stok of feeder.

In het huidige assortiment vindt je twee ranges namelijk de Premium en Standard range waar de laatste natuurlijk iets vriendelijker is voor je portemonnee. In de Premium range vindt je een vismeelboilie genaamd de “Shrimp and Krill”, een allround boilie die ook zeker in de winter goed is in te zetten met de naam “ Strawberryscopex” en als laatste, maar zeker niet de minste , de “Sweet Garlic”. De boilies in de Premium range zijjn verkrijgbaar in zowel 14 als 20 mm, maar je kan ook kiezen voor een gemengd assortiment. In de Standard range vindt je de bewezen boilies zoals de “Peach Birdfood”, “Garlic Fish” en de “Milky Banana”. De boilies in de Standard range zijn alleen verkrijgbaar in 20mm. Naast boilies hebben ze ook pop-ups in diverse kleuren en smaken. De pop-ups worden volledig in eigen beheer gemaakt en hebben een diameter van 14mm.

Tip: Voor de herfst raden ze je hun “Shrimp and Krill” boilie aan welke een vismeelboilie is met veel garnalenmeel, krill liquid en zalmolie. Wacht je liever tot het echt rustig is aan de waterkant en ben je niet bang voor een beetje kou? In dat geval is de Strawberryscopex zeker iets voor je. Deze boilie is gemaakt van hun HQ basis sweet mix aangevuld met tijgernotenmeel, vitamealo, notenmeel, wafelmeel en een knaller van een strawberry scopex flavour. Beide boilies zijn onderdeel van hun Premium range. Wil je een iets meer budget vriendelijke bol? Kijk dan zeker ook eens naar hun Standard range.

Hooked.store – Mega Stock Verkoop

De vaste bezoekers van onze website kennen deze naam misschien nog wel aangezien dit een nieuwe winkel is die een slordige anderhalf jaar geleden zijn deuren openende. Edwin woont hier in de buurt en was toen een kijkje gaan nemen bij de opening. De zaak draait als een malle en heeft sindsdien hun assortiment nog flink uitgebreid. Daar ligt dan ook de link met Fresh Fishing Baits aangezien het volledige assortiment ook bij Hooked verkrijgbaar is. Vanaf vandaag (donderdag 17 oktober) start ook hun Mega Stock Verkoop die loopt tot en met 9 november. In deze periode scoor je maar liefst 21% korting op 3700 geselecteerde artikelen en 10% korting op de rest van het assortiment. Zeker een reden dus om even langs deze zeer fraaie winkel in Assende (B) te rijden.

Wat kan je winnen?

Wat je kan winnen ligt ook aan de andere deelnemers, want bij 500 reacties wordt de prijs verdubbeld van 2 naar 4 prijswinnaars! In ieder pakket vindt je 25 kg boilies met een potje pop-ups naar keuze van Fresh Fishing Baits en een waardebon van € 25,- welke je kan besteden in de winkel van Hooked.store *1. Dus tag ook zeker even je vismaten, want dan maak je dubbel zo veel kans om met deze vette prijs van € 207,49 er vandoor te gaan.


Volgend jaar komen er diverse nieuwe producten bij

Hoe kan je meedoen?

Deze actie loopt via Facebook en zoals altijd is meedoen super simpel. Je moet de Fanpages liken van Fresh Fishing Baits, Hooked.store en CarpFeeling en op deze Facebook post even aangeven welke smaak je wilt winnen. Bovenin dit artikel vindt je de verschillende smaken die Fresh Fishing Baits in hun assortiment heeft. We maken de winnaar op 9 november bekend via onze website en social media. Veel succes!

Wil je meer weten over de producten van Fresh Fishing Baits neem dan een kijkje in hun webshop.

*1 De waardebon van Hooked is enkel in te ruilen in de stenen winkel van Hooked in Assende (B).

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.