Win 25kg AVK tijgernoten

De temperaturen gaan langzaam de goede kant op en de zomer staat snel voor de deur. Een ideaal moment dus om lekker aan de slag te gaan met één van de favoriete (zomer)aasjes van de karper: de tijgernoot.

In samenwerking met Aas voor Karpers gaan we daarom een bulkzak van 25kg tijgernoten verloten onder de bezoekers van CarpFeeling.

De onderstaande vaas is gevuld met droge tijgernoten. Deze zijn stuk voor stuk geteld (monnikenwerk). Raad het aantal tijgernoten in de vaas en laat jouw gokje achter in een reactie op dit artikel*. Tipje; er zitten veel hele kleine nootjes tussen ;)


Raad het aantal noten en win!


Meedoen kan t/m woensdag 18 juni. Op 19 juni zal de winnaar van de wedstrijd bekend worden gemaakt op CarpFeeling.
* Lukt het reageren op dit artikel niet? Mail dan je antwoord naar frank@carpfeeling.com 

Tijgernoten van AVK

Aas voor Karpers staat bekend om haar uitstekende kwaliteit tijgernoten. De tijgernoten worden door het bedrijf zelf geïmporteerd vanuit Afrika en vervolgens gewassen en gesorteerd. Als dit proces achter de rug is worden de tijgernoten gekoeld opgeslagen. Meer weten? Check onderstaand filmpje en/of kijk op www.aasvoorkarpers.nl voor al hun (tijgernoot)producten.
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.