Win kaarten voor de Carp Zwolle deel II

Onze mailbox is de afgelopen week overstroomd met inzendingen voor de prijsvraag van vorige week. Aangezien het aardig wat tijd kost om hier de juiste antwoorden uit te pikken zullen we volgende week de winnaars bekend maken. Dit samen met de winnaars van deze week. We hebben namelijk nog meer kaarten over en zullen jullie ook deze week aan het werk zetten. Dit keer met een ander vorm van bezigheidstherapie.


We hebben nog 6 kaarten over en jij kan ze winnen

Voor deze week zijn er drie bezoekers die we blij mogen maken met ieder twee vrijkaarten voor de grootste karperbeurs van Nederland. Het volgende spel is - net als vorige week - vrij simpel. We hebben speciaal voor jouw een rebus gemaakt. Weet jij hem op te lossen, dan bespaar jij jezelf misschien wel 20 euro!


Klik op de afbeelding om hem te vergroten

Weet jij de juiste zin te vinden? Vul hem dan samen met je gegevens in in het onderstaande formulier. Volgende week maken we zowel de winnaars van deze als vorige week bekent.

Mick Paine, bedankt voor het beschikbaar stellen van deze kaarten! Heel veel succes allemaal!


[usercontrol: ~/Applications/Contact/Contact.ascx]

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.