Win vrijkaarten CARP ZWOLLE 2014 deel 2

Eergisteren gaven we jullie de opdracht tien verschillen te ontdekken tussen het origineel en een door mij bewerkte foto van Mick Paine. Met het oplossen van deze puzzel maakte je kans op een setje vrijkaarten voor de CARP ZWOLLE 2014. Een leuk klusje om 'even tussen de bedrijven door' uit te voeren. Dit is dan ook massaal gedaan. Enkele honderden inzendingen hebben we van jullie mogen ontvangen.

Uit alle goede inzendingen hebben we vijf namen getrokken. Deze namen zijn: Martijn Marskamp, Jorian Hogchem, Linda Everts, Magnus Beers en Ruben Hartjes. Van harte gefeliciteerd allemaal! Ik neem vandaag nog contact met jullie op en zorg ervoor dat jullie de kaarten op tijd in huis hebben.

Voor alle deelnemers die niet hebben gewonnen, niet getreurd... Ik heb namelijk nog vijf setjes die ik maar wat graag verdeel onder onze trouwe bezoekers. Vanwege het grote succes heb ik besloten hetzelfde grapje nog een keer uit te voeren, alleen maak ik het deze keer een klein beetje pittiger. Het gaat per slot van rekening om de aller laatste vrijkaarten...

Zoek de tien verschillen


Origineel


Bewerkt


Heb jij de tien verschillen weten te ontdekken? Vul ze dan snel in, in het onderstaande formulier en speel mee voor een setje vrijkaarten voor de grootste karperbeurs van Europa.

Deelname is niet meer mogelijk

Heel erg veel succes allemaal en MIck, bedankt voor de kaarten!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.