And the winner is?

Zoals beloofd maken we vandaag de winnaar bekend van onze prijsvraag. De vraag was “Welk oud CarpFeeling ontwerp is in een nieuwe jas gestoken?”. Voor onze trouwe bezoekers eigenlijk een inkoppertje en dat bleek ook wel uit de vele goede inzendingen die we ontvingen. Natuurlijk was dit het “Chew on this” ontwerp. In het vorige ontwerp was deze voorzien van mais en nu van een boilie.

We mogen Jef Dierckx feliciteren want hij was een van de vele met het goede antwoord en kwam als winnaar uit de bus. Jef wint een kledingpakket wat hij zelf mag samenstellen en bestaat uit:

  • 1 Hoodie naar keuze
  • 1 Shirt naar keuze
  • 1 Mok naar keuze

Dit mooie pakket heeft een waarde van € 53,40

Enkele van de unieke designs in de CarpFeeling Shop

We wensen Jef heel veel plezier met zijn prijs. Hopelijk brengen ze geluk en zien we veel foto's van Jef met zijn gewonnen prijzen. Jef kan je even contact opnemen met ons via het contact formulier en je voorkeur doorgeven?

Wil je zelf ook één van de gave CarpFeeling items? Neem dan een kijkje in onze Shop!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.