Winnaars vrijkaarten Carp Zwolle 2012

Zo, de tijd zit erop! Je hebt twee weken lang de tijd gehad om mee te strijden voor vrijkaarten voor de Carp Zwolle 2012. Jullie hebben massaal gebruik gemaakt van deze gelegenheid, want wie wil er nou niet gratis naar de grootste karperbeurs van Nederland!?! Precies....

Ik had een flinke kluif aan het sorteren van alle inzendingen. Toch zijn hier vijf winnaars uit gerold.
Zoek de spreekwoorden

Twee weken geleden begonnen we met een prijsvraag in de vorm van een afbeelding. Hierin hadden we namelijk 10 visgerelateerde spreekwoorden verstopt. Geen gemakkelijke opgave al zeg ik het zelf. Toch was aan het aantal inzendingen goed te zien dat het merendeel hier totaal geen problemen mee had. Er waren zelfs mensen die er meer wisten te vinden!

Voor de mensen die ze niet allemaal hebben kunnen vinden, zie hieronder de juiste antwoorden:


Van alle inzendingen van die week mogen we twee mensen heel erg blij maken met ieder twee vrijkaarten voor de Carp 2012. Deze winnaars zijn:

• Jurgen Dannenberg
• Annie Meijerink


Rebus

Een week later konden we jullie aan het denken zetten met een oud Hollandse rebus. Pen en papier bij de hand en even lekker puzzelen. Voor deze opdracht hebben we zes kaarten te verdelen over drie bezoekers. Aan het aantal inzendingen te zien was deze toch een stuk gemakkelijker dan de spreekwoorden.

Heb jij de rebus niet kunnen kraken, zie hieronder het antwoord:


De drie winnaars van de rebus zijn:

• Patrick van Duivenboden
• Hielke Meijer
• Dennis Welling


Winnaars

Van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. Heb jij jezelf toch weer 20 euro bespaard (al denk ik dat ook dit wel opkomt op de karperbeurs). We zullen deze week contact met jullie opnemen en de kaarten toesturen. Bedankt voor het meedoen allemaal en we zien elkaar op de Carp2012!

Meer informatie over de Carp Zwolle 2012: www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.