Winnaars vrijkaarten CARP ZWOLLE 2015

Vorige week lanceerden we een actie waarmee je kans maakte op vrijkaarten voor CARP ZWOLLE 2015. Dit hebben we geweten hoor! Poehhhh.... ik werd werkelijk overladen met mailtjes en Facebook berichten. In totaal waren het er meer dan 500! Bedankt allemaal voor jullie deelname en omdat de animo zo groot is, hebben we besloten woensdag nog een actie in het leven te roepen! Dan geven wij weer 5 x 2 kaarten weg, alleen zijn het deze keer 'echte' VIP-tickets! Houd CarpFeeling.com dus goed in de gaten.

Zo blijkt maar weer hoe populair de CARP ZWOLLE is
Zo blijkt maar weer hoe populair de CARP ZWOLLE is
Foto: Erwin van Hensbergen

Oke, first things first. We hebben namelijk uit deze enorme berg inzendingen 5 winnaars getrokken (je krijgt er ruwe handen van...). Deze winnaars mogen wij blij maken met ieder een setjes van 2 vrijkaarten! Gratis toegang tot de grootste karperbeurs van Europa!

De oplossing

Eigenlijk heb ik tussen alle inzendingen geen foute antwoorden kunnen vinden. Dat betekent dat of iedereen heel goed is in puzzelen, of ik de puzzel te makkelijk heb gemaakt. Anyhow... Voor de mensen die er niet helemaal uit konden komen, en om het helemaal officieel te maken vind je hieronder de oplossing.

Het goede antwoord, v.l.n.r: 5-8-3-4-1-7-2-9-6
Het goede antwoord, v.l.n.r: 5-8-3-4-1-7-2-9-6
Foto: Erwin van Hensbergen

Winnaars

Dan is het nu de hoogte tijd om de winnaars bekend te maken. Ik heb jullie namelijk al lang genoeg in spanning gehouden vind je niet? Hieronder vind je de namen van de deelnemers die ieder twee vrijkaarten ontvangen voor CARP ZWOLLE 2015.

• Edwin Strijbos
• Koen Meijer
• Bjorn Peters
• Roos Huisman
• Rutger Bouwkamp

Staat jouw naar in het bovenstaande rijtje? Van harte gefeliciteerd! Wij nemen deze week contact met je op en zorgen ervoor dat de kaarten jouw kant op komen. Heel erg veel plezier met deze leuke prijs.

Heb jij niets gewonnen? Niet getreurd. Woensdag 28-01-2015 maak ook jij kans op heuse VIP kaarten voor de grootste karperbeurs van Europa. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.