Winnaars vrijkaarten Carp Zwolle 2017

Nog exact twee weken en dan gaan de deuren weer open van de grootste karperbeurs van Europa! Het zal me verbazen als je het nog niet had meegekregen, op social media zie je bijna niks anders meer. Dit zal natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat koning Winter een bezoekje heeft gebracht aan ons land en dus het water in veel gevallen is veranderd in ijs. Maar goed, genoeg gekletst want jullie zijn natuurlijk benieuwd of je gratis naar de beurs kan!

Deze keer hadden we er een spelletje van gemaakt en het antwoord kon je insturen via een formulier, dit zodat ook mensen zonder social media mee konden doen. Echt heel lastig was hij niet want bijna alle antwoorden waren goed. Al heb ik wel een slag om de arm gehouden met betrekking tot het touwtje van de schepnethoes. Veel mensen dachten dat het van het foudraal was. Aangezien de locatie van bewerking dus goed was hebben we dit wel goed gekeurd. 

De volgende 5 verschillen hadden we aangebracht:

  • Boom bovenaan de foto
  • CarpFeeling logo op de pet
  • Logo op de boot
  • Lusje van het touw in mijn hand
  • Touwtje aan de schepnethoes

De verschillen zijn hierboven omcirkeld.

Winnaars

Uit alle inzendingen hebben we drie winnaars geloot die we mogen verblijden met een setje vrijkaarten voor Carp Zwolle. We zullen met jullie contact opnemen via het mail adres wat je opgegeven had zodat we de kaarten naar je kunnen laten opsturen. Hiervoor moeten we namelijk nog weten welke dag je wilt komen. 

De winnaars zijn geworden: Benno van der Hoeven, Douwe Bantema en Marion Lunenborg. Van harte gefeliciteerd met jullie kaarten en hopelijk zien we je ook nog even op onze stand waar je ook nog leuke prijzen kunt winnen. Natuurlijk staat er ook een bakje koffie klaar voor iedereen die gezellig een praatje komt maken.

Niet gewonnen?

Vandaag starten we ook een FaceBook like actie waar je nog eens kans maakt op één van de vier andere setjes kaarten die we mogen weggeven. Houd dus onze FaceBook pagina in de gaten!

Algemene informatie Carp Zwolle 2017

In 2017 vindt de 23ste editie van CARP ZWOLLE plaats op vrijdag 03, zaterdag 04 februari en zondag 05 februari, natuurlijk weer in de Zwolse IJsselhallen. De kosten voor een ticket bedragen €16,- aan de kassa. Wanneer je een ticket online koopt betaal je slechts €12,- (plus €1,66 servicekosten) (klik hier om je ticket te bestellen).

Vrijdag 3 februari 2017 
• 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 4 februari 2017
• 09:00 tot 17:00 uur

Zondag 5 februari 2017
• 09:00 tot 16:00 uur

Kijk voor meer informatie op www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.