Word nu lid van het The Carp Specialist YouTube-kanaal en maak kans op een Go Pro Hero 7 onderwatercamera!

Wat een roerige tijden momenteel… in België mag er de komende weken niet gevist worden, en ook in Nederland zijn de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken niet mis. In de samenleving heerst terecht veel onrust, niet alleen qua gezondheid van uzelf en uw dierbaren, maar ook aangaande werk en financiën. Helaas kunnen we hier vanuit The Carp Specialist weinig aan veranderen. Gelukkig kunnen we u wel even meenemen naar de ‘digitale’ waterkant ter ontspanning: in de afgelopen jaren hebben we veel tijd en energie gestoken in de opbouw van ons YouTube-account. Inmiddels telt ons kanaal bijna 300 video’s van drone- en onderwatervideo’s tot sessieverslagen en presentaties van onze betaalwateren. Alles bij elkaar DAGEN aan video-materiaal om uzelf mee te vermaken :-)

Natuurlijk valt er ook weer iets te winnen… wat dacht u van een gave GoPro HERO7 Silver ter waarde van € 329,- zodat ook u uw eigen karpervideo’s kunt maken?

Deelname is simpel: Bezoek het YouTube-kanaal van The Carp Specialist, log in en ABONNEER u! Bent u al abonnee? Mooi... dan doet u ook automatisch mee!

Op vrijdag 17 april maken we op onze website & Social Media pagina’s de winnaar van deze te gekke (onderwater)camera bekend!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.