CARP ZWOLLE 2015

Echte karperfanaten weten het al lang: begin februari is het weer tijd voor de beurs der beurzen! In 2015 vindt de 21ste editie van CARP ZWOLLE plaats op zaterdag 7 februari en zondag 8 februari, natuurlijk weer in de Zwolse IJsselhallen.

Carpzwolle

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan alles over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel. In een gezellige en ongedwongen sfeer krijg je uitgebreid de kans om karperbenodigdheden te bekijken en te testen. Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en beste producten te tonen. Maar reken ook op de aanwezigheid van internationale karpergrootheden die graag hun visgeheimen met jou delen. En geloof ons als we zeggen dat iedereen nog wat van hen kan leren! Naarmate de datum van 7 en 8 februari 2015 dichterbij komt, plaatsen we hier op de website van CARP ZWOLLE een uitgebreid programma met de namen van sprekers van wie je demonstraties of lezingen kunt bijwonen.

Link: www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.