Visma

De Ahoy staat weer vier dagen compleet in het teken van de hengelsport. De Visma is een algemene beurs, dus je zult er veel meer tegenkomen dan alleen karperspullen, maar met 17.000 m² aan beursvloer zal er ongetwijfeld ook genoeg voor de fanatieke karpervisser te zien zijn. Naast de enorme waslijst aan exposanten valt er nog veel meer te beleven zoals bijvoorbeeld het BeetTheater waar elke dag ongeveer om het uur een lezing wordt gegeven. Voor de mensen die ook op de beurs graag een hengeltje willen uitwerpen is er een castingbaan aanwezig waar geoefend kan worden en er zijn tevens enorm veel workshops te volgen waar je eventueel uitleg en begeleiding kunt krijgen van ervaren hengelsporters.

Visma -2011-2

Openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Kinderen t/m 13 jaar mogen gratis naar binnen. Ben je ouder dan 13 jaar dan kost een toegangskaartje €10,- en 65 plussers betalen €9,-.  Het parkeren is niet gratis en kost je (helaas) €12,50 extra. Mocht je dus in de buurt wonen, dan is het wellicht goedkoper om met het openbaar vervoer te gaan.

 

Link: www.visma.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.