Even buurten bij ZOO&ZO hengelsport

Wie in de omgeving van Ede woont, of regelmatig online visspullen bestelt, zal de hengelsportzaak ’t Guppy aan de Schaapsweg vast kennen. Deze mooie zaak was altijd al goed gesorteerd voor de diverse facetten van de hengelsport en het vakkundige personeel hielp je altijd goed op weg. Deze winkel is sinds gisteren verhuisd en is nu onder één dak te vinden met de dierenspeciaalzaak die voorheen aan de overkant van de straat zat. En niet zo maar een dak. Nee een mega dak, want het nieuwe pand heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m2!

En als je het zo groots aanpakt dan is ook een naamswijziging een logisch vervolg. ’t Guppy heet daarom voortaan ZOO&ZO. Binnen deze winkel vind je alles voor je huisdieren, paarden en natuurlijk hengelsport. Want de hengelsportafdeling is groter dan ooit!


De winkel is enorm, met op de bovenste verdieping de hengelsportafdeling

Wij gingen even op bezoek bij de officiële openingsdag om alles met eigen ogen te aanschouwen. De eerste indruk was dan ook overweldigend, want wat is dit een grote zaak zeg! Daarnaast was het ook rete-druk (naar schatting zijn er meer dan 3.000 bezoekers geweest op de eerste dag) en er liep overal wel volk. Voor ons vissers is het ook wel weer voordelig dat er een dierenzaak in zit, want er lopen zat mooie vrouwen op de begane grond ;)

Het pand heeft twee verdiepingen en de tweede verdieping is grotendeels ingericht met hengelsportartikelen. Het andere deel van deze verdieping is gericht op de paardensport en zelfs voorzien van een gezellig restaurantje. Hip!


Een indrukwekkende wall met end-tackle

De hengelsportafdeling heeft een totale afmeting van 800m2, waarvan de helft voor de karpervisserij is gereserveerd! Wat het meest in het oog springt is de enorme wall met end tackle, van nagenoeg alle topmerken. Verzin er één en het hangt er. En als je toe bent aan een nieuwe garderobe dan kan je zo het kledingpad inwandelen dat meer weg heeft van een inloopkast! En vanzelfsprekend zijn de schappen ook rijkelijk gevuld met allerlei soorten aas, van bekende en minder bekende merken.


Ook de nieuwste producten zijn natuurlijk voorradig; zoals de Korda Singlez

Ook de oude vertrouwde koffiecorner is terug, zij het in een nieuw jasje. De wall of fame is net als de winkel gloednieuw en dus nog niet gevuld, maar dat zal vast niet lang duren voor de mooiste vangsten uit de regio op het bord pronken. Het zal in ieder geval weer een plekje zijn om gezellig met elkaar te keuvelen over het vissen.

De eerste indruk van ZOO&ZO Hengelsport is dus heel goed. De zaak is zeer goed gesorteerd en je vindt er alles wat je nodig hebt. Bekijk de fotoslide hieronder maar eens voor meer foto’s.

IMG_2765
IMG_2770
IMG_2778
IMG_2787
IMG_2779
IMG_2781
IMG_2788
IMG_2790
IMG_2793
IMG_2797
IMG_2804
IMG_2794
IMG_2814
IMG_2815
IMG_2816
IMG_2818
IMG_2823
IMG_2822
IMG_2824
IMG_2827

Wil je zelf eens zien hoe of wat? Bezoek de winkel dan op het volgende adres:

ZOO&ZO hengelsport
Lorentzstraat 1B
6716 AD in Ede

of kijk op www.hengelsport-enzo.nl en de Facebook.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.