Faunaland Zunnebeld Zwolle

Het idee van deze nieuwe rubriek is mensen een inzage te geven in verschillende winkels en firma. Zo kun je van te voren lezen of het de moeite is er zelf een keer te komen kijken. Het is dus niets meer of minder dan een kijkje achter de schermen.

Om af te trappen beginnen we bij de Zunnebeld in Zwolle. Dit omdat het voor ons bekend terrein is. Ik kom hier namelijk al jaren voor van alles en nog wat op het gebied van karpervissen.


De laatste jaren zijn ze qua assortiment enorm gegroeid en dit is één van de redenen dat ik hier graag kom. Ze verkopen verschillende grote merken zodat je altijd een ruime keuze hebt. Zo verkopen ze bijvoorbeeld Fox, Korda, trakker, Daiwa, Martin EB, Proline, PB Products, Ultimate, JRC, Prologic, GB Baits en nog veel meer! Kortom, voor ieder wat wils.

Je hebt keuze genoeg

De Zunnebeld is verdeeld over twee verdiepingen. Deze dieren speciaalzaak verkoopt naast karpermateriaal ook witvis- en snoekspullen. Op de beneden verdieping vind je allerlei soorten voer, hengels en veel klein materiaal. Op de tweede verdieping hebben ze een ruime keuze uit allerlei soorten stretchers, stoelen, kleding, tenten, rodpods enz.


Op de boven verdieping vind je de kleding, tenten, rodpods, strechers enz.


Het aanbod qua hengels had mijns inziens wel wat uitgebreider gemogen, maar wie weet komt dit nog. Ze zijn sinds kort ook dieptemeters, elektromotors en voerboten gaan verkopen. Toch lekker als dit alles in één winkel te vinden is.


Betreft het aas heb je een ruime keuze uit verschillende merken zoals Martin SB, Proline, Dynabite, Prolgic enz. Ook hebben ze een vriezer staan voor de freezer baits.


Over de service van de Zunnebeld ben ik ook zeer te spreken. Wat eerder nogal te wensen overliet is nou met enorme stappen vooruit gegaan. Ik sprak Stein Jansen, één van de verkopers hierover. Hij vertelde me, dat ze je tegenwoordig een "tijdelijke" beetmelder meegeven wanneer de jouwe kapot is. Zo kun je, terwijl je eigen pieper teruggestuurd wordt toch gewoon doorvissen. Moeilijk zijn ze er dus niet!


Grotere kaart weergeven
De Faunaland Zunnebeld Zwolle is 5 minuten lopen vanaf het station

Het is een leuke winkel om jezelf te voorzien van de nodige karperspullen. Neem zelf een keer een kijkje zou ik zeggen!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.