Voor vele van jullie is het startsein van het seizoen gegeven en dikke kans dat je al plannen maakt om naar de waterkant te gaan. Natuurlijk hebben we in aanloop naar Carp Zwolle al veel primeurtjes behandeld, maar we hebben er nog een paar voor je in petto. Het karperwereldje staat immers nooit stil. In deze editie onder andere nieuws van Strategy, Gardner, Cotswold Aquarius, Porlogic, Shilham en Solar. 
Carp Zwolle 2018 ligt inmiddels weer enkele dagen achter ons, maar we zijn het nog zeker niet vergeten. Bedankt voor alle leuke gesprekken, grapjes, tips en andere karperpraat. Wij vonden het supergaaf en hebben tussen het praten door ook wat rondgestruind over de beursvloer. We hebben weer genoeg gave nieuwe items gespot en kwaliteitsproducten bewonderd. In dit videoverslag nemen we je mee in een virtuele tour door de beurs. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!
Carp Zwolle is achter de rug en als CarpFeeling willen we jullie bedanken voor de leuke gesprekken aan onze stand en op de beursvloer. Als je dit weekend naar de beurs bent geweest kon je profiteren van onze scherpe beursprijzen, waardoor je flink wat euro’s kon besparen op je favoriete CF kleding en merchandise. Ook waren sommige modellen zo populair dat ze snel uitverkocht waren op de stand. Om je nog iets langer te kunnen laten profiteren van deze koopjes en je in staat te stellen om de uitverkochte items te bestellen, hebben we besloten om deze hele week beursprijzen te hanteren in de CarpFeeling webshop! De kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. De actie loopt t/m zondag 11 februari.
Nog één nachtje slapen en dan is het weer zover! De beurs der beurzen opent weer haar deuren en drie dagen lang is Zwolle niet enkel meer een willekeurige stad in Nederland maar het mekka van karpervissend Europa. CARP Zwolle 2018 lijkt weer een fantastisch event te worden met merken en producten die er toe doen. De afgelopen maanden heb ik nauw in het snotje gehouden wat we allemaal mogen verwachten op de imposante 20.000 vierkante meter beursvloer. Bekijk hieronder de producten die je zeker niet mag missen!
Nog maar 6 dagen en dan worden de deuren van de IJsselhallen geopend voor het karperspektakel van het jaar: Carp Zwolle. In deze speciale beursspecial hebben we een flinke lijst aan deals en nieuwe producten voor je op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid op pad en voorkom je dat je interessante deals mist.
Catch 4 Cancer is een ludieke karperwedstrijd voor het goede doel, georganiseerd door The Carp College en de TCC Crew. The Carp College is een VZW (stichting voor de Nederlanders onder ons) die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van jeugdevenementen op het gebied van karpervissen en ook daarom is er als goed doel het Kinderkankerfonds gekozen. Via het inschrijvingsgeld en externe sponsors zal er getracht worden een mooie som te bekomen, zodat wij als karpervissers ook ons steentje kunnen bijdragen.
Heb jij zaterdag 20 januari al iets te doen? Onze vrienden van Hareco Hengelsport organiseren dan namelijk een heuse Carp Show en die show mag je niet missen! Het is immers niet zomaar een show, je treft er veel bekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Zo zullen o.a. Alan Blair, Alijn Danau, Martin Locke en Ian Moore van de partij zijn, samen met nog vele anderen. Zij zullen demonstraties geven en je kunt al je karpervragen aan hen kwijt.
Na een weekje hoesten, proesten en neussnuiten zijn de meeste bacillen weer verplaatst naar een ander slachtoffer. Met andere woorden; ik voelde me niet echt topfit om het maar zo te zeggen en daardoor komt deze News Flash dus iets later dan gepland. Het aftellen naar Carp Zwolle is inmiddels begonnen en de volgende editie zal dus ook volledig in het teken staan van allerlei nieuwtjes met betrekking tot de beurs. Ondanks dat veel bedrijven hun nieuwe producten natuurlijk pas lanceren op de beurs hebben we toch weer een hoop nieuwtjes voor je verzameld.
Het aftellen tot Carp Zwolle is begonnen. Op vrijdag 2 februari 2018 zal dé beurs der karperbeurzen losbarsten in de IJsselhallen te Zwolle en wij zijn erbij! Voor het tweede jaar op rij zullen wij als CarpFeeling aanwezig zijn en dit jaar zijn we nog beter te vinden! De komende weken zullen we jullie regelmatig een update geven over Carp Zwolle en vandaag beginnen we met de plattegrond die inmiddels bekend is gemaakt. Hierop staan alle 145 stands ingetekend en je kunt dus al een planning maken van je wandelroute ;)
De laatste dag van het jaar is aangeboren en het is tijd om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Deze tijd kenmerkt zich vaak door lijstjes en zo hebben wij ook een top tien gemaakt van artikelen van dit jaar die je gelezen moet hebben.
Uitbuikend van kerst zitten we weer naar het darten te kijken en dat betekent natuurlijk dat 2017 weer ten einde komt. Voor vele het moment dat de hengels even in de schuur blijven staan, maar ook het moment waarop veel merken zich al klaarmaken voor Carp Zwolle. We kunnen alweer aftellen naar de grootste beurs van Europa waar wij natuurlijk ook weer van de partij zullen zijn. Maar voor dat we gaan inzoomen op Carp Zwolle hebben we eerst nog het laatste nieuws van 2017 voor je verzameld in deze News Flash.
Bedankt dat je ook dit jaar weer regelmatig een kijkje hebt genomen op CarpFeeling. Onder andere jouw (terugkerende) bezoeken motiveren ons om vrijwel dagelijks nieuwe verhalen, tips en andere leuke content te plaatsen. Je zult ongetwijfeld begrijpen dat het veel tijd kost om een website als CarpFeeling te onderhouden, zeker naast een fulltime baan. Dat hebben we het afgelopen jaar wel ondervonden. Gelukkig is het heel leuk om te doen en hebben we daarbij veel hulp van onze vaste schrijvers, onze gastschrijvers, families en partners in de hengelsport.
Moeder natuur liet zich afgelopen week weer eens van een andere kant zien. De aarde werd voorzien van een mooie witte deken. Social media stond afgelopen weekend dan ook vol met sneeuwpoppen en gelijk aardige berichten. Hopelijk krijgen we over een weekje weer sneeuw, want een witte kerst zal toch wel eens mooi zijn. Maar weer genoeg gekeuteld, want we hebben weer flink wat nieuwtjes op een rijtje gezet voor je. In deze editie hebben we onder andere nieuws van Strategy, Raptor, Carpvalley, M2 Bait and Tackle, Advance en ACA.
Afgelopen weekend was het eigenlijk weer tijd voor de CF News Flash, maar door een verbouwing thuis en het feit dat ik mijn Spaanse neef weer moest verwelkomen in het land vorige week was het er even bij ingeschoten. Maar aangezien belofte schuld maakt hebben we er dit weekend weer eentje. Met in deze editie onder andere nieuws van CC Moore, Strategy, Korda, Advance, Fishguard en Pallatrax.
Op zondagmiddag 26 november 2017 organiseert De KSN haar jaarlijkse landelijke meeting. Deze meeting vindt plaats bij Autogrill in De Meern (onder de rook van Utrecht) en staat volledig in het teken van gezelligheid. Natuurlijk valt er ook genoeg te leren dankzij presentaties van Bart van Bezouw, Daniël van Dijk en Koos Walters. Om toegang te krijgen tot de meeting moet je lid zijn van De KSN of als introduce met een lid meegaan. Ben je geen lid? Zoek dan één van de vele KSN leden op en verenig je!