Op zondagmiddag 26 november 2017 organiseert De KSN haar jaarlijkse landelijke meeting. Deze meeting vindt plaats bij Autogrill in De Meern (onder de rook van Utrecht) en staat volledig in het teken van gezelligheid. Natuurlijk valt er ook genoeg te leren dankzij presentaties van Bart van Bezouw, Daniël van Dijk en Koos Walters. Om toegang te krijgen tot de meeting moet je lid zijn van De KSN of als introduce met een lid meegaan. Ben je geen lid? Zoek dan één van de vele KSN leden op en verenig je!
Het was toch even schrikken van de week toen ik de auto's helemaal wit zag liggen. Dat werd natuurlijk krabben geblazen, maar nog belangrijker ik had eindelijk weer een sessie gepland voor deze week. Met de rap dalende temperatuur en geen tijd voor een voorbereiding moest het toch instant gebeuren. Met vijf runs kijk ik terug op een goed geslaagde instant dagsessie. Hierover later misschien meer, eerst maar eens vooruitkijken naar de laatste nieuwtjes.
We hebben weer een gloednieuwe bomvolle CF News Flash voor je klaar staan. In deze editie hebben we onder andere nieuws van Korda, Cotsworld Aquarius, DAM, RAD Angling, Hareco, CC Moore, Deception Angling, AVID en Vass. Dus laten we niet verder ouwehoeren en gelijk maar beginnen.
Ben je nog op zoek naar gave en warme viskleding? Dan is nu hét moment om te bestellen, want de komende week ontvang je maar liefst 21% korting op alle producten in onze webshop. Je leest het goed, CarpFeeling betaalt tijdelijk de BTW voor je! 
Het leek de laatste week wel weer terug zomer te worden. Het kwik oversteeg de twintig graden en een record werd weer bijgeschreven in de boeken. Hoe schril is het contrast met dit weekend. Wind, regen en guur weer. Het weer dat we verwachten in de herfst. Maar goed, tot zover mijn analyse van het weer. Laten we weer eens enkele nieuwtjes op een rijtje zetten...
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe editie van de CF News Flash. Vorige week hadden we al de beetmelder special en dit betekent dus al de vierde editie van CF News Flash deze maand. Het is duidelijk dat veel bedrijven hun najaarscollectie aan het uitbrengen zijn en van alle nieuwtjes hebben we weer een selectie voor je gemaakt. In deze editie onder andere nieuws van JRC, Bank BUG, Kryston, Korum, Korda en vele anderen.
Met de herfst in volle gang zijn ook de bedrijven al volop bezig om hun laatste updates voor 2017 uit te brengen. Er blijven dan nogal eens wat nieuwtjes liggen, maar die willen we je niet onthouden natuurlijk. Daarom hebben we vandaag een speciale CF News Flash met alleen nieuwtjes rondom beetmelders.
De zomer was niet zo heel best, en ik vrees dat er nu nog meer mensen lopen te klagen op de meteorologen. De herfst heeft gelijk goed zijn intrede gedaan en de eerste echte herfststorm heeft al over ons land gedenderd. In tegenstelling tot de meeste mensen, zullen de meeste van ons met andere gevoelens naar het weerbericht luisteren. Een bekend gezegde is natuurlijk: wind op de kant is vis in de hand. En iedereen weet dat het bakkenseizoen nu echt is aangebroken. Ik ga er dan ook vanuit dat de meeste van jullie deze News Flash nu lezen aan de waterkant. Succes en pak een bak!
De dagen worden weer zichtbaar korter en ondanks de hitte van begin deze week, zal ook de temperatuur gaan zakken. Ook de 'R' zit weer voor het eerst in de maand. Het teken dat de herfst er alweer aan zit te komen. Voor veel vissers het moment om nieuwe snode plannen te maken om onze beschubde vrienden te gaan belagen. Wie weet kan of moet je er nog wel wat nieuw materiaal voor aanschaffen dus we hebben de laatste nieuwtjes weer voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!
De vakantie zal er voor de meeste inmiddels wel opzitten. Ook op CarpFeeling gaan we vanaf deze week weer terug in ons normale rooster. We zullen je dus weer dagelijks gaan voorzien van artikelen, reviews, verhalen, etc. Tijdens de vakantie hebben de fabrikanten niet stil gezeten en zijn er weer veel nieuwtjes te melden, waarvan ik er een flink aantal voor je op een rij heb gezet. Veel leesplezier!
  De zomervakantie is voor mij inmiddels al voorbij. Na de eerste week on-Hollands zomerweer te hebben gehad verliepen de andere twee typisch Hollands. Ik waaide af en toe uit mijn zwembroek en hoefde niet naar zwembad om nat te worden. Ach ja het hoort er bij. Ik had het niet verwacht, maar zelfs tijdens het verblijf op de camping konden er diverse karpers de binnenkant van het net aanschouwen. Geen monsters, maar leuke knolletjes waar de kleine mannen het drillen ook eens konden proberen. Als aas werden er Squabs van Pallatrax gebruikt, waarbij we gelijk zijn aangekomen bij het eerste nieuwtje van deze editie van de CF News Flash.
We hebben bij CarpFeeling een fantastisch jaar achter de rug. In het afgelopen jaar stonden we voor het eerst op de beurs in Zwolle, lanceerden we onze webshop met eigen merchandise en verzorgden we op vrijwel dagelijkse basis nieuwe artikelen voor jou als bezoeker. De vele leuke reacties, bestellingen en gesprekken geven ons veel energie en we hebben nog veel meer leuke plannen om door te gaan...
Het vakantieseizoen is inmiddels in volle gang en ik mag inmiddels ook genieten van wat vrije tijd van mijn normale werk. Onze hobby gaat natuurlijk 24/7 door en ondanks de vakantie hebben we de laatste nieuwtjes weer verzameld in deze CF News Flash. In deze editie onder andere nieuws van The Carp Specialist, Strategy, Matrix Innovations, Ridgemonkey, Fox, Trakker en Angletec.
De vakantie voor de regio midden is inmiddels weer begonnen en massaal zullen er weer mensen naar Frankrijk trekken. Alleen de meeste niet met het doel om onze hobby te gaan uitoefenen. Ondanks dat de vakanties er aan zitten te komen zijn er toch weer een hoop nieuwtjes te melden. In deze editie onder andere nieuws van ECU, Summit Tackle, Fox, Evolution Products en een geinig tooltje van Katran.
Met de hitte van de laatste dagen moest ik toch even twee keer kijken om er van overtuigd te zijn dat het toch echt nog steeds maar juni is. Hopelijk was dit niet onze zomer en begint de herfst al zodra ik mijn opgenomen vakantiedagen mijn zomervakantie mag noemen. Als de weersvoorspelling een beetje klopt heeft de ergste hitte inmiddels ons kikkerlandje verlaten en kan je nu zonder dat het zweet van je lijf loopt de laatste nieuwtjes weer tot je nemen. Veel leesplezier met deze editie met onder andere nieuws van Strategy, Gardner Tackle, Solar en Korda.