De afgelopen week leek het wel herfst, veel regen en grijs weer. Een heerlijk visweertje als je het mij vraagt, maar niet echt het weer wat je verwacht in de zomervakantie. Ondanks COVID-19 kan je toch weer naar de meeste landen op vakantie en ook op social media zie ik weer de vangsten voor bij komen uit het land van stokbrood en wijn. Voor wie op vakantie gaat, alvast een fijne vakantie en mocht je gaan vissen een goede vangst. Ondanks de zomer zien we toch dat een hoop bedrijven nieuwe producten uitbrengen, waar ik gok dat sommige gewoon vertraagd waren door het hele corona gebeuren. In deze News Flash vind je onder andere nieuws van CC Moore, Sticky Baits, Fresh Fishing Baits, Gardner, Mere Mortals UK en Nash.
De kalender is weer omgeslagen en juli prijkt weer op de kalender. Voor de mensen in het Noorden van ons kikkerlandje betekend dit dat de 'kids' inmiddels al weer mogen genieten van hun verdiende zomervakantie. Hier begint de zomervakantie over een weekje en wij gaan dan ook even genieten van een paar weekjes rust. Natuurlijk zal je gewoon nieuwe artikelen op onze website zien verschijnen, maar de webshop ligt dan wel even stil. Wil je nog wat gave merchandise bestellen doe dit dan voor woensdag en dan zorg ik er voor dat het nog word verzonden. In deze News Flash vind je onder andere nieuws van Zunnebeld, Fatboy, The Carp Specialist, Korum, Nutrabaits, Carp Cube en veel meer.
Waar vorige week 'de mussen nog dood van het dak' vielen lijkt het nu wel herfst buiten. Een flinke zuidwester met windkracht vijf raast er nu door zeeland. Een heerlijk visweertje als je het aan mij vraagt. Het enigste wat nog verraad dat het toch geen herfst is, is de temperatuur want het kwik tikte toch de 20 graden aan hier vanmiddag. Ik gebruik deze avond niet om te vissen helaas, maar om de News Flash af te maken voor jullie. In deze editie vindt je onder andere nieuws van M2 Bait and Tackle,  ESP, PB en ESP.
Als je afgelopen week op buienradar keek was ons kikkerlandje verborgen onder rode, zwarte en gele kleuren en mochten we in sommige delen van het land weer pittige buien doorstaan. Felle buien met onweer en hagel met als gevolg ondergelopen winkels en straten. Voor dit weekend mogen we gelukkig deze buien achter ons laten en voor volgende week staat er zelfs een hittegolf op de planning. In deze editie van de News Flash kijken we naar de nieuwe producten van o.a. Fortis Eyewear, Korda, RidgeMonkey en een interessante karperklets van The CarpSpecialist.
Terwijl ik de laatste hand leg aan deze versie van de News Flash hoor ik het gespetter van de kinderen in het zwembad en hebben wee heerlijk ontbeten in de tuin. Terwijl het nog maar eind mei is voelt het al als zomer en ook het kwik stijgt volgende week naar zomerse hoogte. Het zal dus ook wel druk zijn aan de waterkant met ook nog een lang weekend in het vooruitzicht. In deze News Flash hebben we de laatste nieuwtjes weer op een rij gezet voor je met onder andere zomers nieuws van Crocs en Vass maar ook nieuws van Spomb, Pallatrax, Powapacs, CC Moore, Korum en nog veel meer.
Tijdens Hemelvaart leek het wel hartje zomer en ook het pinksterweekend lijkt er niet voor onder te gaan doen. Met temperaturen van boven de 25 graden is het wel een schril contrast met vandaag terwijl ik deze CF News Flash type voor jullie. Het is grijs buiten en het regent lichtjes wat mij betreft een ideaal visweertje zeker tegen over de warme dag zoals we deze met Hemelvaart hadden. Dat warme weer brengt me wel gelijk bij diverse producten in deze News Flash die wel een behoorlijk zomers tintje hebben :-)
Zoals ik al in de vorige News Flash vertelde is mijn Frankrijk sessie gecanceld, maar inmiddels kan met twee dagen vertraging de geplande visweek samen met Erik wel plaatsvinden. Het idee is om een dressuur water in de buurt te gaan bevissen welke zowel wij als hij eigenlijk nog niet echt bevist hebben (althans buitenom wat losse sessies her en der). Nu maar hopen dat de karpergoden ons goed gezind zijn en de karpers daar nog geen andere activiteiten op hun planning hebben. Op diverse wateren is namelijk de paai al ingetreden door het zeer mooie weer van de laatste tijd. Fingers crossed dus:-)
Het in inmiddels half april en de corona ellende blijft maar aanhouden. Onze Belgische lezers moeten in ieder geval de hengels nog niet afstoffen tot 3 mei en ook mijn geplande visvakantie is inmiddels officieel geannuleerd. Ook het backup plan lijkt in duigen te gaan vallen aangezien Patricia waarschijnlijk niet mee kan aangezien zij waarschijnlijk door omstandigheden op de kids moet passen. Ach ja, zolang iedereen gezond is blijft het allemaal relatief. Genoeg gekeuveld over mijn privé leven en laten we weer eens wat nieuwtjes bekijken.
De lente lijkt van het weekend echt zijn intrede te hebben gedaan en het kwik tikte gisteren zelfs de grens van twintig graden al aan in het zuiden van het land. Een heerlijk visweertje dus, maar COVID-19 gooit hier toch wat roet in het eten. Onze Belgische vrienden mogen niet meer vissen en dat geldt ook voor het paasweekend. De grens met Duitsland is inmiddels ook op slot en volgens mij liggen zo'n beetje alle Engelse bedrijven ook stil. Het is een beetje of je naar een slechte film zit te kijken. Toch vallen er nog meer dan genoeg nieuwtjes te verzamelen dus houden we je in ieder geval ook in deze periode op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Soms heb je van die momenten dat alles te gelijk lijkt te komen. Zo ook nu in mijn geval vandaar dat het dus iets langer is geleden dan dat ik eigenlijk de CF News Flash had willen maken. Er moest in eens hals over kop een nieuwe auto komen. Deze moest gelijk, naar de wensen van Patricia, iets meer auto zijn de Zafira die ik had. Met als gevolg een kar voor de visspullen, wat dus een tuinhuis betekend voor de fietsen en het verplaatsen van de vijver. Anyway genoeg gereuteld over mijn privé perikelen en op naar de laatste nieuwtjes, want ondanks de Corona crisis en ook de sluiting van diverse (vooral Engelse) bedrijven zijn er genoeg nieuwtjes te melden.
Inmiddels hebben we al allerlei genaamde stormen overleefd en de laatste dagen komt het met bakken uit de lucht. Misschien trekt het nu nog niet helemaal om je sessie te plannen of juist wel. Ondanks het weerbeeld en de vele beurzen hebben we genoeg interessante nieuwtjes voor je kunnen vinden en voor je op een rijtje gezet. In deze tweede editie van de News Flash Februari hebben we onder meer aandacht voor de vele nieuwe producten van Wychwood Carp en Raptor Boats en gave gadgets van o.a. Spomb en Korum. Veel leesplezier gewenst!
Inmiddels is Carp Zwolle weer achter de rug en is het dus weer tijd voor een normale News Flash. Toch wil ik via deze kant nog een keer jullie bedanken voor het massale bezoek aan onze stand. Het was dus soms erg druk en hadden we als crew niet altijd de tijd om met iedereen een praatje aan te gaan. Alvast veel lees plezier met deze nieuwe News Flash met onder andere nieuws van The Forge, Holland Baits, TRB, Fresh Fishing Baits, Attractive Baits, Aqua en Poltergeist.
De deuren van de IJsselhallen zijn inmiddels dicht en de bezoekers huiswaarts. De afgelopen drie dagen hebben we veel producten gezien, hard gewerkt en met heel veel mensen gesproken en gelachen. Het was flink aanpoten en op dit moment staan we nog even de stand op te ruimen voor ook wij lekker op de bank kunnen neerploffen en de benen rust kunnen geven. Via deze weg willen wij alle bezoekers bedanken die tijdens de beurs onze stand hebben bezocht. Het is voor ons erg leuk om kennis te maken met ons publiek en de contacten te onderhouden. Samen houden we CarpFeeling tot een actieve site! Ook een woord van dank aan iedereen die iets aan onze stand heeft gekocht en in het bijzonder aan onze crew die zich weer volop voor ons heeft ingezet. Hieronder vind je enkele foto’s die onze jongens op de beurs hebben gemaakt om een impressie te krijgen van Carp 2020.
CARP Zwolle staat elk jaar garant voor een grote hoeveelheid product releases en dit jaar lijken er meer producten gelanceerd te worden dan ooit te voren! In deze speciale CARP Zwolle editie van onze Carpscene Lifestyle rubriek vandaag diverse lifestyle items die je niet mag missen van merken als KUMU Clothing, Fortis Eyewear, Carplife Products, Monkey Climber Magazine, Nash Tackle, Fully Fishing, Century Neville, Carpstalker, Wofte Clothing, DNA Baits, RidgeMonkey en Sonik Tackle. Veel leesplezier gewenst!
Het kan bijna niet anders dat je het niet gemist hebt! Over enkele dagen gaat de 26ste editie van Carp Zwolle weer van start. De organisatie, de crew en de standhouders......Iedereen is in volle voorbereiding om dit spektakel weer tot een geslaagde editie te maken! Natuurlijk zijn wij als CarpFeeling er dit jaar ook weer bij!