Afgelopen zaterdag vond alweer de derde editie plaats van de Hareco Carp Show. Met ongeveer 2600 bezoekers was het dus weer een pak drukker dan de vorige editie. Ondanks het nog steeds groeiende bezoekersaantal was het nog steeds niet te druk wat ons betreft. Dit jaar was de opzet wel iets anders dan de vorige editie aangezien de zaal waar lezingen gegeven werden niet beschikbaar was. Natuurlijk waren er ook weer diverse primeurs te vinden waar over meer in dit artikel.
Afgelopen zaterdag stond het clubgebouw van KEHV de Ruischvoorn in Tilburg in het teken van karpervissen. Zodra je de parking op kwam rijden was de sfeer van de Carp Cold Caroussel meteen goed te proeven met brandende haarden, gratis erwtensoep en glühwein. Een leuke en gezellig samenkomst voor leden en standhouders welke ook nog eens gratis was. Mocht je het gemist hebben dan hebben wij een verslag voor je gemaakt. Waar ook nog diverse nieuwtjes in te vinden zijn.
Bij oud en nieuw horen natuurlijk oliebollen, champagne en gelukswensen. Ook nieuwjaarsrede zijn een oude traditie en wij blikken dan ook even kort terug en vooruit. Maar dat is niet alles, want samen met M2 Bait and Tackle mogen we ook een E.C.U. MK1 Compacts 3+1 verloten. 
Vanavond kunnen we weer aftellen en een glas heffen om te proosten op 2020. December is natuurlijk het moment van de lijstjes en overzichten en wij doen daar ook maar braaf aan mee. We doen dit door nog eens wat producten van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. De meesten hebben we al eens behandeld in één van de 35 News Flashes die we gemaakt hebben voor je, maar ook enkele zijn vers van de pers. Veel lees plezier!
Het jaar nadert weer zijn einde en we zijn dan ook alweer aanbeland aan de laatste normale CF News Flash van dit jaar. De volgende zal net zoals vorige jaren een terugblik zijn op de nieuwtjes van dit jaar. Waarna we natuurlijk weer gaan vooruitblikken op Carp Zwolle, maar ook in deze News Flash vindt je al diverse producten die op Carp Zwolle (pas) verkrijgbaar zijn. Veel lees plezier met deze laatste CF News Flash van 2019 die natuurlijk weer bomvol staat met nieuwtjes.
Vorige week arriveerde Sinterklaas weer in het land en kan je dus met een gerust je schoen weer zetten bij de schoorsteen. Nog geen idee wat je op je verlanglijstje moet zetten? Check dan zeker even schoencadeau tips of de tips van Zunnebeld. Natuurlijk kan je ook inspiratie opdoen in deze News Flash. Zo hebben we in deze editie weer nieuws van Powapacs, M2 Bait and Tackle, ND Tackle, JAG Products, Reuben Heaton en RS Tackle.
Op social media heb je het vast wel al voorbij zien komen dat de nieuwe webshop van CarpFeeling inmiddels online is gegaan. Op de website van CarpFeeling kon je al een geruime tijd onze kleding en gave gadgets aanschaffen, maar na een aantal jaar hebben we er bewust voor gekozen om de community en merchandise op te splitsen. Uiteindelijk heeft CarpFeeling het doel om elke dag jou te informeren over nieuwe producten, het laatste nieuws om je op de hoogte te houden en het plaatsen van artikelen over rigs, technieken en aas. Tevens geeft de nieuwe webshop ons ook een hoop meer mogelijkheden zoals combi deals. 
De laatste week is voor het zes uur journaal geen tijd meer aangezien het sinterklaasjournaal voor gaat. Leuk voor de jongste van het gezin terwijl de rest van het gezin stiekem meekijkt! Sinterklaas is weer in het land en dan is het natuurlijk tijd om onze schoen te zetten. In dit artikel zetten we dan ook de leukste cadeautjes om te krijgen in je schoen op een rijtje.
In het weekend van 29 november t/m 1 december opent Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht voor de 18de keer weer haar deuren voor de fanatieke visliefhebbers. De Jaarbeurs in Utrecht wordt dan ook omgetoverd tot de grootste hengelsportbeurs van Europa (20.000 m) met aanbod van nationale en internationale standhouders! De beurs is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur en zoals de organisatie zelf zegt zal het weer een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden. In dit artikel kijken we alvast vooruit naar de beurs en hebben we volop praktische informatie je.
De vorige editie van de News Flash stond in het teken van de persdag van Carp Zwolle en dit betekend dus ook dat het beurs seizoen weer begonnen is. Naast Zwolle heb je natuurlijk ook nog de beurs in Utrecht en bezochten wij ook de Hengel Expo in Kortrijk. Ook op die laatste beurs vonden we diverse nieuwtjes en ondanks dat ik het geen News Flash genoemd hebt kan je er toch diverse nieuwtjes vinden. Deze editie is weer een gewone News Flash en hebben we weer een hoop nieuwtjes voor je verzameld. Zo hebben we onder andere nieuws van TPE Tackle, Rig Marole, The Carp Specialist, Sonubaits, Smart Indicators en Jag Products.
Afgelopen weekend was het al weer de dertiende editie van de Hengel-Expo in Kortrijk. Aangezien dat deze beurs om de twee jaar wordt georganiseerd gaat deze dus al 26 jaar mee. Best een tijdje dus, maar ondanks dat het nog geen uurtje rijden is voor Patricia en mij was het de eerste keer dat wij deze beurs bezochten. De zaterdagmorgen werd dus de navigatie ingesteld richting Kortrijk om eens een kijkje te gaan nemen.
Een beurs zoals Carp Zwolle organiseren kost een heleboel voorbereidingstijd. Het zal je dan ook niet verbazen dat de organisatie achter Carp Zwolle al een behoorlijk tijdje aan de slag is om ook de komende editie weer een succes te maken. Traditiegetrouw organiseerde ze dan ook weer een persdag welke afgelopen dinsdag plaats vond. Bekende locatie, veel bekende gezichten en natuurlijk lekker kletsen over vissen. Waar anders doe je dit dan “In the heart of carp fishing”. 
Inmiddels zijn we al weer aangekomen in november. De maand dat het beursseizoen ook weer begint en onze zuiderburen aftrappen met de Hengelexpo in Kortrijk gevolgd door de beurs in Utrecht. De beurs der beurzen voor ons is natuurlijk Carp Zwolle waar de kaartverkoop ook weer voor gestart is. Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de beurzen om de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, want deze lees je natuurlijk ook gewoon in de News Flash. In deze editie hebben we onder andere nieuwtjes van Custom Angling Solution, Edwards Custom Upgrades, Custom Reels, Weston Developments en DNH Designs.
Voor de zuidelijke regionen van ons kikkerlandje was het van de week al weer herfstvakantie. Zelf mocht ik ook enkele dagen als vrije dagen inplannen en kon ik een kort nachtje doen met de kleine van Patricia. Even een lekkere mannen avond met als bonus ook nog diverse vissen. We werden wakker met dikke zuidwester op de tent. Heerlijk herfstweer dus! Natuurlijk moest het internet ook nog even afgestruind worden voor de laatste nieuwtjes om deze News Flash weer te schrijven voor jullie. We hebben in deze editie onder andere nieuws van Korda, Navitas, South Custom Reels, Forgotten Flavours, Carpleads en M2 Bait and Tackle. Veel lees plezier!
Met langere nachten, wind, regen en dalende temperaturen kunnen we eindelijk wel zeggen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. De tijd om nog eens flink te gaan voeren en een herfstoffensief in te zetten. Ook de fabrikanten zitten niet stil en zijn er dus genoeg nieuwtjes te melden. Zo hebben we onder andere nieuws van T.ART Products, Spomb, Wolf en een wel heel speciale molen van Okuma.