Vorige week arriveerde Sinterklaas weer in het land en kan je dus met een gerust je schoen weer zetten bij de schoorsteen. Nog geen idee wat je op je verlanglijstje moet zetten? Check dan zeker even schoencadeau tips of de tips van Zunnebeld. Natuurlijk kan je ook inspiratie opdoen in deze News Flash. Zo hebben we in deze editie weer nieuws van Powapacs, M2 Bait and Tackle, ND Tackle, JAG Products, Reuben Heaton en RS Tackle.
Op social media heb je het vast wel al voorbij zien komen dat de nieuwe webshop van CarpFeeling inmiddels online is gegaan. Op de website van CarpFeeling kon je al een geruime tijd onze kleding en gave gadgets aanschaffen, maar na een aantal jaar hebben we er bewust voor gekozen om de community en merchandise op te splitsen. Uiteindelijk heeft CarpFeeling het doel om elke dag jou te informeren over nieuwe producten, het laatste nieuws om je op de hoogte te houden en het plaatsen van artikelen over rigs, technieken en aas. Tevens geeft de nieuwe webshop ons ook een hoop meer mogelijkheden zoals combi deals. 
De laatste week is voor het zes uur journaal geen tijd meer aangezien het sinterklaasjournaal voor gaat. Leuk voor de jongste van het gezin terwijl de rest van het gezin stiekem meekijkt! Sinterklaas is weer in het land en dan is het natuurlijk tijd om onze schoen te zetten. In dit artikel zetten we dan ook de leukste cadeautjes om te krijgen in je schoen op een rijtje.
In het weekend van 29 november t/m 1 december opent Hengelsport- en Botenbeurs Utrecht voor de 18de keer weer haar deuren voor de fanatieke visliefhebbers. De Jaarbeurs in Utrecht wordt dan ook omgetoverd tot de grootste hengelsportbeurs van Europa (20.000 m) met aanbod van nationale en internationale standhouders! De beurs is dagelijks open van 10.00 uur tot 17.00 uur en zoals de organisatie zelf zegt zal het weer een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’ worden. In dit artikel kijken we alvast vooruit naar de beurs en hebben we volop praktische informatie je.
De vorige editie van de News Flash stond in het teken van de persdag van Carp Zwolle en dit betekend dus ook dat het beurs seizoen weer begonnen is. Naast Zwolle heb je natuurlijk ook nog de beurs in Utrecht en bezochten wij ook de Hengel Expo in Kortrijk. Ook op die laatste beurs vonden we diverse nieuwtjes en ondanks dat ik het geen News Flash genoemd hebt kan je er toch diverse nieuwtjes vinden. Deze editie is weer een gewone News Flash en hebben we weer een hoop nieuwtjes voor je verzameld. Zo hebben we onder andere nieuws van TPE Tackle, Rig Marole, The Carp Specialist, Sonubaits, Smart Indicators en Jag Products.
Afgelopen weekend was het al weer de dertiende editie van de Hengel-Expo in Kortrijk. Aangezien dat deze beurs om de twee jaar wordt georganiseerd gaat deze dus al 26 jaar mee. Best een tijdje dus, maar ondanks dat het nog geen uurtje rijden is voor Patricia en mij was het de eerste keer dat wij deze beurs bezochten. De zaterdagmorgen werd dus de navigatie ingesteld richting Kortrijk om eens een kijkje te gaan nemen.
Een beurs zoals Carp Zwolle organiseren kost een heleboel voorbereidingstijd. Het zal je dan ook niet verbazen dat de organisatie achter Carp Zwolle al een behoorlijk tijdje aan de slag is om ook de komende editie weer een succes te maken. Traditiegetrouw organiseerde ze dan ook weer een persdag welke afgelopen dinsdag plaats vond. Bekende locatie, veel bekende gezichten en natuurlijk lekker kletsen over vissen. Waar anders doe je dit dan “In the heart of carp fishing”. 
Inmiddels zijn we al weer aangekomen in november. De maand dat het beursseizoen ook weer begint en onze zuiderburen aftrappen met de Hengelexpo in Kortrijk gevolgd door de beurs in Utrecht. De beurs der beurzen voor ons is natuurlijk Carp Zwolle waar de kaartverkoop ook weer voor gestart is. Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de beurzen om de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, want deze lees je natuurlijk ook gewoon in de News Flash. In deze editie hebben we onder andere nieuwtjes van Custom Angling Solution, Edwards Custom Upgrades, Custom Reels, Weston Developments en DNH Designs.
Voor de zuidelijke regionen van ons kikkerlandje was het van de week al weer herfstvakantie. Zelf mocht ik ook enkele dagen als vrije dagen inplannen en kon ik een kort nachtje doen met de kleine van Patricia. Even een lekkere mannen avond met als bonus ook nog diverse vissen. We werden wakker met dikke zuidwester op de tent. Heerlijk herfstweer dus! Natuurlijk moest het internet ook nog even afgestruind worden voor de laatste nieuwtjes om deze News Flash weer te schrijven voor jullie. We hebben in deze editie onder andere nieuws van Korda, Navitas, South Custom Reels, Forgotten Flavours, Carpleads en M2 Bait and Tackle. Veel lees plezier!
Met langere nachten, wind, regen en dalende temperaturen kunnen we eindelijk wel zeggen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. De tijd om nog eens flink te gaan voeren en een herfstoffensief in te zetten. Ook de fabrikanten zitten niet stil en zijn er dus genoeg nieuwtjes te melden. Zo hebben we onder andere nieuws van T.ART Products, Spomb, Wolf en een wel heel speciale molen van Okuma.
We gaan alweer richting eind september en dat betekent dat de astronomisch herfst weer zijn intrede heeft gedaan. Ook gaat het  beurzenseizoen binnenkort weer van start en  natuurlijk houden we jullie de komende tijd van alle beurzen op de hoogte in deze News Flash. Zo is het dan ook weer tijd voor de vierde editie van de News Flash September, we hebben er weer een aantal voor jullie verzameld van merken uit binnen- en buitenland! Wederom veel leesplezier gewenst!
In de afgelopen week hadden we aan traditie geen gebrek, de troonrede, de hoedjes, de rijtoer, het koffertje……...en de glazen koets. Tja, de gouden koets staat tenslotte tot 2021 in restauratie! Ondanks alles is het natuurlijk ook weer tijd voor de derde editie van de News Flash van september. We kijken in deze editie naar de nieuwe producten van o.a. Delkim, Total Fishing Gear,Rebelcell en…...Veel leesplezier!
Het Engelse Cygnet Tackle presenteert deze maand hun nieuwe herfst / winter lancering welke onder andere bestaat uit twee nieuwe compacte rodpods, namelijk de Quicklock Pod en de Compact Pod. Daarnaast is er vanaf heden de unieke Shoulder Weigh Bar verkrijgbaar en hebben ze hun Banksticks een update gegeven. Ook komt Cygnet Tackle met twee nieuwe werppijpen, namelijk de Sniper Gooi Sticks 20mm & 26mm. Zeker de moeite waard om de nieuwe producten eens door te lopen.
Blij dat je ook deze tweede editie van de News Flash weer leest, dat betekent dat je vrijdag de dertiende weer hebt overleeft. De tweede week van september is weer van start gegaan en het weekend beloofd weer heerlijk weer te worden om aan de waterkant te zijn. Voor mij staat er in ieder geval weer een vissessie op de planning, mocht je ook naar de waterkant vertrekken…..Succes! In deze tweede edetie van de News Flash september kijken we o.a. naar nieuwe producten van Fox, Avid,Raptor Boats en enkele gave gadgets. Veel leesplezier!
Deze maand presenteert Trakker Products de nieuwe releases voor het najaar 2019. Geweldige producten van een nieuwe generatie Tempest Bivvy met Inner-capsule tot 10ft hengels en van Self-inflating Cribs tot een serie nieuwe kleding voor het najaar en de winter. Kortom, tijd om deze nieuwe producten eens van dichtbij te bekijken…..