De zomer was niet zo heel best, en ik vrees dat er nu nog meer mensen lopen te klagen op de meteorologen. De herfst heeft gelijk goed zijn intrede gedaan en de eerste echte herfststorm heeft al over ons land gedenderd. In tegenstelling tot de meeste mensen, zullen de meeste van ons met andere gevoelens naar het weerbericht luisteren. Een bekend gezegde is natuurlijk: wind op de kant is vis in de hand. En iedereen weet dat het bakkenseizoen nu echt is aangebroken. Ik ga er dan ook vanuit dat de meeste van jullie deze News Flash nu lezen aan de waterkant. Succes en pak een bak!
De dagen worden weer zichtbaar korter en ondanks de hitte van begin deze week, zal ook de temperatuur gaan zakken. Ook de 'R' zit weer voor het eerst in de maand. Het teken dat de herfst er alweer aan zit te komen. Voor veel vissers het moment om nieuwe snode plannen te maken om onze beschubde vrienden te gaan belagen. Wie weet kan of moet je er nog wel wat nieuw materiaal voor aanschaffen dus we hebben de laatste nieuwtjes weer voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!
De vakantie zal er voor de meeste inmiddels wel opzitten. Ook op CarpFeeling gaan we vanaf deze week weer terug in ons normale rooster. We zullen je dus weer dagelijks gaan voorzien van artikelen, reviews, verhalen, etc. Tijdens de vakantie hebben de fabrikanten niet stil gezeten en zijn er weer veel nieuwtjes te melden, waarvan ik er een flink aantal voor je op een rij heb gezet. Veel leesplezier!
  De zomervakantie is voor mij inmiddels al voorbij. Na de eerste week on-Hollands zomerweer te hebben gehad verliepen de andere twee typisch Hollands. Ik waaide af en toe uit mijn zwembroek en hoefde niet naar zwembad om nat te worden. Ach ja het hoort er bij. Ik had het niet verwacht, maar zelfs tijdens het verblijf op de camping konden er diverse karpers de binnenkant van het net aanschouwen. Geen monsters, maar leuke knolletjes waar de kleine mannen het drillen ook eens konden proberen. Als aas werden er Squabs van Pallatrax gebruikt, waarbij we gelijk zijn aangekomen bij het eerste nieuwtje van deze editie van de CF News Flash.
We hebben bij CarpFeeling een fantastisch jaar achter de rug. In het afgelopen jaar stonden we voor het eerst op de beurs in Zwolle, lanceerden we onze webshop met eigen merchandise en verzorgden we op vrijwel dagelijkse basis nieuwe artikelen voor jou als bezoeker. De vele leuke reacties, bestellingen en gesprekken geven ons veel energie en we hebben nog veel meer leuke plannen om door te gaan...
Het vakantieseizoen is inmiddels in volle gang en ik mag inmiddels ook genieten van wat vrije tijd van mijn normale werk. Onze hobby gaat natuurlijk 24/7 door en ondanks de vakantie hebben we de laatste nieuwtjes weer verzameld in deze CF News Flash. In deze editie onder andere nieuws van The Carp Specialist, Strategy, Matrix Innovations, Ridgemonkey, Fox, Trakker en Angletec.
De vakantie voor de regio midden is inmiddels weer begonnen en massaal zullen er weer mensen naar Frankrijk trekken. Alleen de meeste niet met het doel om onze hobby te gaan uitoefenen. Ondanks dat de vakanties er aan zitten te komen zijn er toch weer een hoop nieuwtjes te melden. In deze editie onder andere nieuws van ECU, Summit Tackle, Fox, Evolution Products en een geinig tooltje van Katran.
Met de hitte van de laatste dagen moest ik toch even twee keer kijken om er van overtuigd te zijn dat het toch echt nog steeds maar juni is. Hopelijk was dit niet onze zomer en begint de herfst al zodra ik mijn opgenomen vakantiedagen mijn zomervakantie mag noemen. Als de weersvoorspelling een beetje klopt heeft de ergste hitte inmiddels ons kikkerlandje verlaten en kan je nu zonder dat het zweet van je lijf loopt de laatste nieuwtjes weer tot je nemen. Veel leesplezier met deze editie met onder andere nieuws van Strategy, Gardner Tackle, Solar en Korda.
Komende woensdag vertrekt het Nederlands Damesteam richting Engeland voor hun 1e interland die op 22 tot en met 25 juni gevist zal worden. Tijdens deze 72 uur durende wedstrijd gaan zij de strijd aan met Engeland en Wales op het historische Wraysbury. Vorig jaar is het team, op initiatief van Sportvisserij Nederland en De KSN, door de voormalige bondscoach Jacques Kruller samengesteld. Waarna Ferry Verhofstad het stokje heeft overgenomen.
Inmiddels zijn we alweer in juni aanbeland en is het jaar alweer bijna halverwege. De dagen zijn al behoorlijk lang en over een kleine twee weken is zelfs de langste dag van het jaar alweer aangebroken. Op de meeste wateren zal de paai wel al achter de rug zijn en kan je dus vol gas het seizoen in. Natuurlijk hebben we weer een hoop nieuwtjes op een rij gezet zodat je seizoen hopelijk net wat makkelijker wordt. In deze editie onder andere nieuws van Evolution Products, RidgeMonkey, Pallatrax, Avid en Rhino Tech. Veel leesplezier!
Als je vaak een bezoek brengt aan onze website is het je ongetwijfeld opgevallen dat we vrijwel dagelijks een nieuw artikel voor je in de aanbieding hebben. We plaatsen zowel sfeervolle artikelen als handige tips, video’s en de nieuwste materialen. Dit lukt ons dankzij een team van gemotiveerde crewleden en de inbreng van gastschrijvers, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. En misschien ben jij dat wel! Lijkt het jou leuk om af en toe te schrijven voor een website met enkele duizenden bezoekers per dag? Lees dan zeker even verder!
De meeste van ons zullen een lang weekend hebben gepland en gisteren een brugdag genomen hebben. Met dit extra lange weekend dus een goed moment de waterkant eens op te zoeken. Het kwik zal vandaag zelfs misschien tropische waarden gaan bereiken in de Bilt. In de schaduw kan je dus rustig de laatste nieuwtjes lezen. In deze editie onder andere nieuws van Pallatrax, Fox, Nash, Ridgemonkey en meer.
Goed nieuws uit het zuiden des lands. Het is De KSN Limburg gelukt, samen met Sportvisserij Limburg en verschillende commerciële partners alle voorwaarden voor een groot uitzetproject te realiseren. Het ‘’Karper-Project Maas en Maasplassen’’ is historische te noemen vanwege een aantal zaken. Zo is het de allereerste gemonitorde uitzetting op de Limburgse Maas en is de samenwerking met verschillende hengelsportondernemers uniek te noemen. Een zevental bedrijven heeft haar steun uitgesproken voor een goed en gevarieerd karperbestand op de Zandmaas door een financiële bijdrage te doen aan het project...
Het zachte weer en vooral de schijnende zon van de laatste dagen hebben er voor gezorgd dat de eerste berichten van paaiende vissen alweer voorbij zijn gekomen op social media. Met Pasen was het kouder dan met kerst en nu al weer de paai die zich aankondigt, wat kan het toch af en toe raar en vlug gaan in ons kikkerlandje. Pas bij het nalezen van deze editie besef ik me dat het bijna een News Flash UK Editie is geworden en er dus veel nieuwtjes zijn van de andere kant van de plas. Veel leesplezier!
De warmere dagen komen er weer aan en daarmee is het een ideaal moment om je kledingkast te voorzien van enkele nieuwe kledingstukken. Daarom hebben we weer meerdere items uit de CarpFeeling webshop tijdelijk voor je afgeprijsd. Op de geselecteerde items ontvang je nu 20% korting!