Met langere nachten, wind, regen en dalende temperaturen kunnen we eindelijk wel zeggen dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. De tijd om nog eens flink te gaan voeren en een herfstoffensief in te zetten. Ook de fabrikanten zitten niet stil en zijn er dus genoeg nieuwtjes te melden. Zo hebben we onder andere nieuws van T.ART Products, Spomb, Wolf en een wel heel speciale molen van Okuma.
We gaan alweer richting eind september en dat betekent dat de astronomisch herfst weer zijn intrede heeft gedaan. Ook gaat het  beurzenseizoen binnenkort weer van start en  natuurlijk houden we jullie de komende tijd van alle beurzen op de hoogte in deze News Flash. Zo is het dan ook weer tijd voor de vierde editie van de News Flash September, we hebben er weer een aantal voor jullie verzameld van merken uit binnen- en buitenland! Wederom veel leesplezier gewenst!
In de afgelopen week hadden we aan traditie geen gebrek, de troonrede, de hoedjes, de rijtoer, het koffertje……...en de glazen koets. Tja, de gouden koets staat tenslotte tot 2021 in restauratie! Ondanks alles is het natuurlijk ook weer tijd voor de derde editie van de News Flash van september. We kijken in deze editie naar de nieuwe producten van o.a. Delkim, Total Fishing Gear,Rebelcell en…...Veel leesplezier!
Het Engelse Cygnet Tackle presenteert deze maand hun nieuwe herfst / winter lancering welke onder andere bestaat uit twee nieuwe compacte rodpods, namelijk de Quicklock Pod en de Compact Pod. Daarnaast is er vanaf heden de unieke Shoulder Weigh Bar verkrijgbaar en hebben ze hun Banksticks een update gegeven. Ook komt Cygnet Tackle met twee nieuwe werppijpen, namelijk de Sniper Gooi Sticks 20mm & 26mm. Zeker de moeite waard om de nieuwe producten eens door te lopen.
Blij dat je ook deze tweede editie van de News Flash weer leest, dat betekent dat je vrijdag de dertiende weer hebt overleeft. De tweede week van september is weer van start gegaan en het weekend beloofd weer heerlijk weer te worden om aan de waterkant te zijn. Voor mij staat er in ieder geval weer een vissessie op de planning, mocht je ook naar de waterkant vertrekken…..Succes! In deze tweede edetie van de News Flash september kijken we o.a. naar nieuwe producten van Fox, Avid,Raptor Boats en enkele gave gadgets. Veel leesplezier!
Deze maand presenteert Trakker Products de nieuwe releases voor het najaar 2019. Geweldige producten van een nieuwe generatie Tempest Bivvy met Inner-capsule tot 10ft hengels en van Self-inflating Cribs tot een serie nieuwe kleding voor het najaar en de winter. Kortom, tijd om deze nieuwe producten eens van dichtbij te bekijken…..
De dagen worden weer zichtbaar korter en ondanks de hitte van vorig weekend, is de temperatuur behoorlijk omlaag gegaan. Ook de 'R' zit weer voor het eerst in de maand. Meestal zijn de maanden waar de ‘R’ in zit niet echt zomers. In deze eerste editie van de News Flash september heb ik weer een aantal nieuwtjes voor je op een rijtje gezet. Have Fun!
Vandaag is het weeral de laatste dag van augustus en mogen we de kalender omslaan naar september. Een maand waarin de watertemperatuur langzaam zakt en de karper zich klaar gaat maken voor de winter en nog even flink gaat schransen. Kortom, laat ons nog even genieten van de laatste zonnestralen aan de waterkant! In deze editie hebben we aandacht voor de nieuwe Daiwa Basia SCW QD en de  UFO Sinker die weer verkrijgbaar is. Daarnaast kijken we naar de nieuwe producten van Fox, Wychwood, Korda en RidgeMonkey.
In het zuiden van Nederland zit voor de meeste van ons de vakantie er helaas weer op. Het midden en het noorden mogen nog even genieten van de laatste weekjes vakantie. Zelf heb ik de typische hollandse zomer wel overleeft maar als ik de weersvoorspelling mag geloven komt de zomer eind augustus weer terug. Voor nu heb ik weer nieuwe en gave producten voor je verzameld en in deze editie van de News Flash kijken we o.a. naar Deeper, Gardner Tackle, Carpleads en Fortis Eyewear. Enjoy!
Inmiddels is augustus alweer aangebroken en is de zomervakantie in volle gang. Waar vroeger de zomer een komkommertijd was voor nieuwtjes is dit tegenwoordig wel anders. Er worden dan ook constant nieuwe producten gelanceerd. Dit betekend dus ook dat wij niet stil kunnen staan en hebben dan ook vanaf de camping de nieuwtjes in de gaten houden en de eerste News Flash van augustus is dan ook een feit. Veel lees plezier!
Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat CarpFeeling voor het grote publiek toegankelijk werd. Een website moet natuurlijk wel content hebben en daarom was de crew al lang daarvoor begonnen met schrijven en natuurlijk met het maken van de website. We gebruiken dan ook maar deze dag als onze 'geboortedag'. Als we terugkijken is er een hoop gebeurd in deze 10 jaar, zowel in de karperscene zelf, de materialen die we tegenwoordig tot ons beschikking hebben, social media en natuurlijk ook in de levens van de mensen achter CarpFeeling. Vandaag blikken we terug op 10 jaar CarpFeeling!
Code geel, code rood …… ..Ons kikkerlandje kan niet zoveel hebben, als de zon iets te hard wil schijnen is heel het land in rep en roer en als er een sneeuwvlokje valt is het niet veel beter. Wij als karpervissers hoor je niet zo snel klagen, meestal vissen we gewoon door onder de meeste weersomstandigheden toch? In deze editie van de News Flash heb ik wat nieuwtjes voor je van oa Fox, Oztent, Nash en Carp Whisperer. Veel leesplezier!
20 juli, inmiddels hebben we de laatste weken al heel wat warmterecords mogen verbreken en de zomer begint nog maar net. Voor mij persoonlijk is het de ideale tijd om veel aan de waterkant door te brengen nu het vakantie is en het fantastisch weer is. Blauwe lucht, zonnestralen, spiegelglad water en aasende karpers……..Toch heb ik even de tijd genomen om weer wat gave en nieuwe producten op een rijtje te zetten. In deze News Flash kijken we naar de nieuwe producten van o.a. Carp Spirit, Korda, Spomb en Wize Tackle. Veel leesplezier!    
In het zuiden nemen de kinderen de aftrap voor de lange zomervakantie deze week, het midden en het noorden van het land volgen in de weken hierna ook snel. Helaas zijn wij als volwassenen niet zo rijk met onze vakantiedagen, maar de meeste van ons plannen de vakantie allemaal rondom deze tijd. Wat dus betekend dat we meer tijd hebben om aan de waterkant door te brengen, natuurlijk ook het lezen van de News Flash en dus een reden om je vakantiegeld uit te geven aan nieuwe producten. Er zijn weer zat nieuwe producten voorbij gekomen de laatste tijd en hebben we in deze editie weer nieuws van RidgeMonkey, JAG Products, Fox en Gardner Tackle en nog veel meer. Bekijk ze allemaal in deze gloednieuwe versie van de News Flash.
Bij het EK Damesvoetbal hangt op het moment een beetje dezelfde sfeer als bij onze lieve vissende vrouwen als we alle discussies naast elkaar zouden zetten maar ondanks alles wil ik toch even zeggen dat ze het best wel goed doen op het veld. Nou ja, als ze na de winst van het WK de keuken maar weer terug in gaan toch? Voor deze laatste zaterdag van juni staat er weer een nieuwe News Flash met coole producten voor je klaar. Veel leesplezier!