Tijdens Hemelvaart leek het wel hartje zomer en ook het pinksterweekend lijkt er niet voor onder te gaan doen. Met temperaturen van boven de 25 graden is het wel een schril contrast met vandaag terwijl ik deze CF News Flash type voor jullie. Het is grijs buiten en het regent lichtjes wat mij betreft een ideaal visweertje zeker tegen over de warme dag zoals we deze met Hemelvaart hadden. Dat warme weer brengt me wel gelijk bij diverse producten in deze News Flash die wel een behoorlijk zomers tintje hebben :-)
Zoals ik al in de vorige News Flash vertelde is mijn Frankrijk sessie gecanceld, maar inmiddels kan met twee dagen vertraging de geplande visweek samen met Erik wel plaatsvinden. Het idee is om een dressuur water in de buurt te gaan bevissen welke zowel wij als hij eigenlijk nog niet echt bevist hebben (althans buitenom wat losse sessies her en der). Nu maar hopen dat de karpergoden ons goed gezind zijn en de karpers daar nog geen andere activiteiten op hun planning hebben. Op diverse wateren is namelijk de paai al ingetreden door het zeer mooie weer van de laatste tijd. Fingers crossed dus:-)
Het in inmiddels half april en de corona ellende blijft maar aanhouden. Onze Belgische lezers moeten in ieder geval de hengels nog niet afstoffen tot 3 mei en ook mijn geplande visvakantie is inmiddels officieel geannuleerd. Ook het backup plan lijkt in duigen te gaan vallen aangezien Patricia waarschijnlijk niet mee kan aangezien zij waarschijnlijk door omstandigheden op de kids moet passen. Ach ja, zolang iedereen gezond is blijft het allemaal relatief. Genoeg gekeuveld over mijn privé leven en laten we weer eens wat nieuwtjes bekijken.
De lente lijkt van het weekend echt zijn intrede te hebben gedaan en het kwik tikte gisteren zelfs de grens van twintig graden al aan in het zuiden van het land. Een heerlijk visweertje dus, maar COVID-19 gooit hier toch wat roet in het eten. Onze Belgische vrienden mogen niet meer vissen en dat geldt ook voor het paasweekend. De grens met Duitsland is inmiddels ook op slot en volgens mij liggen zo'n beetje alle Engelse bedrijven ook stil. Het is een beetje of je naar een slechte film zit te kijken. Toch vallen er nog meer dan genoeg nieuwtjes te verzamelen dus houden we je in ieder geval ook in deze periode op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Soms heb je van die momenten dat alles te gelijk lijkt te komen. Zo ook nu in mijn geval vandaar dat het dus iets langer is geleden dan dat ik eigenlijk de CF News Flash had willen maken. Er moest in eens hals over kop een nieuwe auto komen. Deze moest gelijk, naar de wensen van Patricia, iets meer auto zijn de Zafira die ik had. Met als gevolg een kar voor de visspullen, wat dus een tuinhuis betekend voor de fietsen en het verplaatsen van de vijver. Anyway genoeg gereuteld over mijn privé perikelen en op naar de laatste nieuwtjes, want ondanks de Corona crisis en ook de sluiting van diverse (vooral Engelse) bedrijven zijn er genoeg nieuwtjes te melden.
Inmiddels hebben we al allerlei genaamde stormen overleefd en de laatste dagen komt het met bakken uit de lucht. Misschien trekt het nu nog niet helemaal om je sessie te plannen of juist wel. Ondanks het weerbeeld en de vele beurzen hebben we genoeg interessante nieuwtjes voor je kunnen vinden en voor je op een rijtje gezet. In deze tweede editie van de News Flash Februari hebben we onder meer aandacht voor de vele nieuwe producten van Wychwood Carp en Raptor Boats en gave gadgets van o.a. Spomb en Korum. Veel leesplezier gewenst!
Inmiddels is Carp Zwolle weer achter de rug en is het dus weer tijd voor een normale News Flash. Toch wil ik via deze kant nog een keer jullie bedanken voor het massale bezoek aan onze stand. Het was dus soms erg druk en hadden we als crew niet altijd de tijd om met iedereen een praatje aan te gaan. Alvast veel lees plezier met deze nieuwe News Flash met onder andere nieuws van The Forge, Holland Baits, TRB, Fresh Fishing Baits, Attractive Baits, Aqua en Poltergeist.
De deuren van de IJsselhallen zijn inmiddels dicht en de bezoekers huiswaarts. De afgelopen drie dagen hebben we veel producten gezien, hard gewerkt en met heel veel mensen gesproken en gelachen. Het was flink aanpoten en op dit moment staan we nog even de stand op te ruimen voor ook wij lekker op de bank kunnen neerploffen en de benen rust kunnen geven. Via deze weg willen wij alle bezoekers bedanken die tijdens de beurs onze stand hebben bezocht. Het is voor ons erg leuk om kennis te maken met ons publiek en de contacten te onderhouden. Samen houden we CarpFeeling tot een actieve site! Ook een woord van dank aan iedereen die iets aan onze stand heeft gekocht en in het bijzonder aan onze crew die zich weer volop voor ons heeft ingezet. Hieronder vind je enkele foto’s die onze jongens op de beurs hebben gemaakt om een impressie te krijgen van Carp 2020.
CARP Zwolle staat elk jaar garant voor een grote hoeveelheid product releases en dit jaar lijken er meer producten gelanceerd te worden dan ooit te voren! In deze speciale CARP Zwolle editie van onze Carpscene Lifestyle rubriek vandaag diverse lifestyle items die je niet mag missen van merken als KUMU Clothing, Fortis Eyewear, Carplife Products, Monkey Climber Magazine, Nash Tackle, Fully Fishing, Century Neville, Carpstalker, Wofte Clothing, DNA Baits, RidgeMonkey en Sonik Tackle. Veel leesplezier gewenst!
Het kan bijna niet anders dat je het niet gemist hebt! Over enkele dagen gaat de 26ste editie van Carp Zwolle weer van start. De organisatie, de crew en de standhouders......Iedereen is in volle voorbereiding om dit spektakel weer tot een geslaagde editie te maken! Natuurlijk zijn wij als CarpFeeling er dit jaar ook weer bij!
Of het nu voor de gezelligheid is, de laatste nieuwtjes of de beurskoopjes, CARP Zwolle is the place to be aankomend weekend om dit alles te vinden! Nog een paar nachtjes slapen en de beurs der beurzen opent weer zijn deuren en voor drie dagen is Zwollywood omgetoverd tot een heus karper walhalla. In deze speciale editie van de CF News Flash neem ik je mee langs de producten en merken die je zeker niet mag missen. Ook dit jaar zijn er weer zat fraaie producten te vinden die niet zullen misstaan in je vistas. De lijst is lang dus laten we beginnen!
De laatste News Flash is al weer even geleden, maar als jullie de artikelen hebben gelezen over de 'Cold Carp Carrousel' en de 'Hareco Carp Show' had je al gezien dat hier ook veel product nieuwtjes in verstopt stonden. Januari is natuurlijk ook de aanloop naar Carp Zwolle en de voorbereidingen gecombineerd met de andere bezoekjes was het lastig om er ook nog een News Flash uit te persen. Natuurlijk staan niet alle bedrijven op Carp Zwolle en bespreken we dus in deze New Flash deze nieuwtjes. In deze News Flash vind je onder andere nieuws van The Carp Specialist, Fresh Fishing Baits, Rig Marole, Enterprise Tackle en Kodex.  
Afgelopen zaterdag vond alweer de derde editie plaats van de Hareco Carp Show. Met ongeveer 2600 bezoekers was het dus weer een pak drukker dan de vorige editie. Ondanks het nog steeds groeiende bezoekersaantal was het nog steeds niet te druk wat ons betreft. Dit jaar was de opzet wel iets anders dan de vorige editie aangezien de zaal waar lezingen gegeven werden niet beschikbaar was. Natuurlijk waren er ook weer diverse primeurs te vinden waar over meer in dit artikel.
Afgelopen zaterdag stond het clubgebouw van KEHV de Ruischvoorn in Tilburg in het teken van karpervissen. Zodra je de parking op kwam rijden was de sfeer van de Carp Cold Caroussel meteen goed te proeven met brandende haarden, gratis erwtensoep en glühwein. Een leuke en gezellig samenkomst voor leden en standhouders welke ook nog eens gratis was. Mocht je het gemist hebben dan hebben wij een verslag voor je gemaakt. Waar ook nog diverse nieuwtjes in te vinden zijn.
Bij oud en nieuw horen natuurlijk oliebollen, champagne en gelukswensen. Ook nieuwjaarsrede zijn een oude traditie en wij blikken dan ook even kort terug en vooruit. Maar dat is niet alles, want samen met M2 Bait and Tackle mogen we ook een E.C.U. MK1 Compacts 3+1 verloten.