A nice deal!

Het internet biedt voor ons als consument vele mogelijkheden. Door online producten en prijzen te vergelijken kun je op een leuke manier je slag slaan. Nou zijn er gelukkig steeds meer bedrijven die dit inzien en hier op inspelen. Zo kwam ik vorige week ik in contact met Willem Bontrup, de oprichter van Visdeal.nl. Dit is een website waar je met kortingen tot 70% producten kunt aanschaffen.
Visdeal.nl is een website die gebruik maakt van groepskortingen. Hoe meer mensen interesse hebben in een bepaalde aanbieding, hoe goedkoper je hem op de kop kunt tikken. Zo'n aanbieding wordt op de site geplaatst en na 24 uur weer verwijderd. Het is dus wel zaak snel te handelen. Wanneer er genoeg belangstelling is, gaat de deal door. Hoe meer mensen de aanbieding kopen hoe hoger de korting. Dit begint vanaf 40% en kan oplopen tot 70%.

De producten die geplaatst worden lopen flink uiteen. Het varieert dus van stretchers tot kookgerei, van hengels tot plugjes. Omdat er zo veel mogelijk mensen op moeten reageren, hebben we altijd wel te maken met interessante producten. Er is zelfs een pannel (bestaand uit het team van Visdeal.nl en topvissers uit het hengelsport wereldje) die de producten beoordelen alvorens ze geplaatst worden.


Omdat de site niet dagelijks van nieuwe deals word voorzien, is het handig om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Deze laat je namelijk weten wanneer er een nieuwe deal is geplaatst. De eerste deal wordt 4 april geplaatst en ze zullen beginnen met twee deals in de week.

VisDeal heeft voor onze bezoekers ook een flinke prijs beschikbaar gesteld. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, maak je kans op €250,- bestedingstegoed. Geen misselijke deal, toch…? Helemaal wanneer je je bedenkt dat je met minimaal 40% korting koopt.

Neem dus een kijkje en schrijf je in: www.visdeal.nl

Erwin van Hensbergen

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.